Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

vječita borba-potraga za idealnom podlogom

Ja nikako da nadjem pudere koji ce mi savrseno odgovarati. Imam jako svijetli ten,suhu kožu i sitne bore (40 godina) Dakle,slusam sve vas sa takvim problemom-šta koristite? Tražim dakle,tekući puder te neki nakon njega...ni sama ne znam koji...samo da mi ne izgledaju "brašnasto". Naravno,neka cjenovno budu što povoljniji.
2015 10 10
također imam svijetli ten i teško mi je naći odgovarajući puder, trenutno koristim Bourjois Healthy Mix Serum nijansa 1...zasad nije loš [:zaljubljen]
2015 10 10
Neku super kremu, hidratizirajuću i Mac Studio fix fluid. Ja sam u 26 ali mi je koža zimi suha,pa ova kombinacija pali. Izuzetno prikriva neravnine i mrlje 100postotno, a stoji cijeli dan,ali se vidi da se ima šminke [:kesi] ...za malo prirodniji izgled Lancome Teint Idole 24h, a za slabo prikrivanje a svježi sjaj Avon Luxe (mami mojoj je taj fini). I nebi bilo loše Bipin IQ primer,gelast,popuni malo crtice..Možda ima i boljih,ali sasvim zadovoljavajuć. Puder u kamenu i meni i mami daje neprirodan look ili nisam naišla na dobar, tako da nzm za to..usput sa Mac-om nema potrebe za njim.
2015 10 10
..možda ne ispunjavaju svi uvjet svjetlog tena, pa treba malo surfati..
2015 10 10
prija za svijetal ten koristi najsvjetliji revlonov i zadovoljna je, premda je malo i presvjetal po mom misljenju
2015 10 10