Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Prag putovanje!!!

Curke zanima me da li je koja bila u Pragu i da mi napiše dojmove. Da li je ljepši sad za Advent ili u proljeće [:zaljubljen]
2015 11 01
Lijep je u bilo koje doba godine. Jednostavno prekrasan [:zaljubljen]
2015 11 01
Ja sam bila za advent i bila sam vise nego ocarana njima.Jos je i snijeg mrvicu padao..ma divota! Sve se razmisljam opet otici prvom prilikom. [:zaljubljen]
2015 11 01
Bila sam,jako je lijepo mislim da je bio drugi mjesec, posjetila sam disko na 5 katova i ostala bez torbe... hhhhhhhhh
2015 11 01
Predivan, rado bi opet isla....
2015 11 01
Ja sam bila za Advent i u 8. mjesecu kad je bilo +40, i jedno i drugo je bilo odlično. Meni nje proljeće nezanimljivo za putovanja, predbožićno vrijeme mi je top. Iako, nema ni do Njemačke kad su božićni sajmovi [:sramezljiv]
2015 11 01
Zimski Prag je super [:sramezljiv]
2015 11 01
Prag je odličan u bilo koje vrijeme...bila sam prošli mjesec i bilo je super....opet cu ici okok Nove godine [:smijesi]
2015 11 01
Ok cure, hvala vam puno [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 11 01
ovisi sto volis..ako si fan adventa i bozicnog kica, Prag je idealan:) bila sam na proljece, ljeto i zimu i osobno sam ga najmanje dozivjela kao grad u bozicno doba. pretrpano je turistima i bljesti na sve strane:) ali definitivno je grad u kojem nikada nije dosadno i koji je divan u svako doba godine:)
2015 11 07