Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Što biste mogle vječno kupovati?

Evo baš pospremam ormar, same iste stvari imam! Što biste mogle vječno kupovati? Ja krenem po jedno i opet se vratim doma s istim stvarima, samo mrvicu drukčijim.... Kod mene su to: -traperice (imam ih uvijek oko 15 komada) -tenisice (toga imam sigurno 20 za razne namjene) -tajice (tu sam prešla 30-icu) -sive veste za preko i sive majice bez rukava (ne budem ni stavila broj od sramote) Vi sigurno sve imate raznoliko!!!!!
prije 2 dana, 10:17
Kišobrane.
prije 2 dana, 12:41
Crne tajice, duge i capri. U tome mi je najudobnije pa ih uvijek treba biti u ormaru.
prije 2 dana, 12:53
😱😱😱no comment! Mislim da te nitko ne šiša... ja nemrem prestat kupovat košulje,neki poremećaj,a i trapke su mi slaba točka. Kupujem stalno gumene čizme jer s ni jednima nisam zadovoljna,a trebaju mi,tako da tko ima čizme od prave gume 41,42,nek mi se javi, al ne pevexice ili bauhausice,nego neki skandinavski brend. (30 komada tajica!daj udjeli nešto ,sagradi hram🤣🤣🤣)
prije 2 dana, 12:58
> malllaaaa: > Kišobrane. 🤔
prije 2 dana, 13:00
> Nitospitos: > > malllaaaa: > > Kišobrane. > 🤔 Ja sam nedavno napravila čistku većeg broja kišobrana koji su potrgani, a muž nikako da baci, njemu su svi dobri. A dok ja odem u šetnju po kiši (koristim priliku da reklamiram Merrell gležnjače GTX), obično uzmem krivi kišobran pa mi je dojadilo.
prije 2 dana, 13:39
Kišobrana imam uvijek 3, jedan u ladici na poslu, jedan sklopivi u torbi i jedan u torbi za trening. Kad se jedan potrga kupim novi. Ne podnašam one velike i nesklopive. On- nema kišobrana i nikad ga ne nosi, kao "Šta će mi bit od malo kiše!. Dijete je na njega. On prikuplja alate svih vrsta i nepromičive cipele. Dakle nešto tako glupo, glava mu može kisnut, ali noge, e, to nikako!!
prije 2 dana, 13:56
A,dobre su te merrel? Stavila sam si jedne nove u omiljene,100 eura ih cijeni cura,kakve su za hodanje, planinarenje?
prije 2 dana, 14:49
Ja ih isto imam, ne znam više koji model, poluvisoke, cijele smeđe, meni su okk, ali nakon puno km u svakima me bole noge!!
prije 2 dana, 16:20
Baš volim šetati i meni su savršene. Ja upecala u Sport Visionu za 65 €, taman naletila na ekstra popust iako sam računala da bum više platila ('ko sam ja da se bunim 😁). Đon je Vibram, pa su super i za planinarenje.
prije 2 dana, 17:16
Ja sam nekako još sramežljiva s tim umjetnim materijalima,pa se dvoumim između tih i jednih kožnih,za hodanje ,al ak su vama dobre i ne raspadnu se nakon jedne sezone,onda je to super. Je kak si ih ti tak jeftino uspjela dobit,a ovima na kutiji piše oko 160 e,i nije im neka cijena za krpice... Zadnje sam si uzela Nike acg,al te su mi samo za šminak po gradu umjesto tena po zimi.
prije 2 dana, 17:38
Rebatinke, kozmetiku i parfeme, kosulje i patike, otprilike tim redoslijedom 🤣
prije 2 dana, 17:43
> Nitospitos: > Ja sam nekako još sramežljiva s tim umjetnim materijalima,pa se dvoumim između tih i jednih kožnih,za hodanje ,al ak su vama dobre i ne raspadnu se nakon jedne sezone,onda je to super. Je kak si ih ti tak jeftino uspjela dobit,a ovima na kutiji piše oko 160 e,i nije im neka cijena za krpice... Zadnje sam si uzela Nike acg,al te su mi samo za šminak po gradu umjesto tena po zimi. Da, i bila je prva cijena cca 160 €. Mi smo uzeli mislim 3 artikla pa je zato još dodatno bilo sniženo sve. Možda se i prodavačica zeznula, jer obično se ne zbroje svi popusti odmah pa je možda trebalo ispasti skuplje.
prije 2 dana, 18:54
Bogme,dobro si prošla!😉 E,da,sad sam se sjetila,volim jakne kupovati,al,netrebaju mi🤣🤣🤣 Na sreću,nisam luda za torbama, a parfem samo jedan koristim...
prije 2 dana, 19:06
> Nitospitos: > Ja sam nekako još sramežljiva s tim umjetnim materijalima,pa se dvoumim između tih i jednih kožnih,za hodanje ,al ak su vama dobre i ne raspadnu se nakon jedne sezone,onda je to super. Je kak si ih ti tak jeftino uspjela dobit,a ovima na kutiji piše oko 160 e,i nije im neka cijena za krpice... Zadnje sam si uzela Nike acg,al te su mi samo za šminak po gradu umjesto tena po zimi. Lipe su obadvoje, kupi, kupi! Ali ona teddy torba??? Ne buš to valjda kupila???? Da, ja isto imam tih proljetnih jakni i jesenskih, to sam si rekla da neću više kupovat jer nema proljeća, odmah si u majici nakon zime, neke jakne se uopće ne uspiju obuć, a kamoli iznosit.....
prije 2 dana, 20:11
1 2 3