Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Šta se događa sa krpicama?

Prije nekoliko godina kada sam tek otvorila profil stranica je bila jako aktivna,ako i nije bilo prodaje bilo je more pregleda na oglas..U posljednje vrijeme jakoo jako malo pregleda a prodaje još manje?
2025 01 16
Moja teorija je da je roba postala toliko jeftina (Shein, Temu itd) da ljudi više ne žele tj nemaju potrebe više toliko kupovati ovdje. A da ne spominjem da je Vinted puno puno jeftiniji, brijem da se ekipa u velikom broju preselila tamo. Redovito pratim sportske marke tamo i tu i baš sam ovaj tjedan kupila nekoliko stvari koje su 50 i više posto manje koštale nego što se nude ovdje (ekvivalent marka i očuvanost).
2025 01 16
Slažem se, jeftina odjeća, svi imamo puno svega, prepune ormare, ponude povoljne na sve strane, sniženja. Da ovdje nađem i kupim, treba mi biti jeftinije nego u dućanu. Tajice po 20 e ne bih, hvala. Također, još nešto. Znam puno žena koje dugo nisu kupovale second hand, grozile su se toga, tuđih stvari. Ja uvijek kažem da je bolje kupiti od nekoga, oprati pa obući, nego navlačiti po tim kabinama sve i svašta na sebe. E, te ženice su se opametile i sada su postale članice stranice i ostalih stranica. Vremena se mijenjaju, roba gubi na vrijednosti, puno se proizvodi i puno toga se vrti u tekstilnoj industriji. Evo, ja da do kraja života ništa ne kupim imala bih dovoljno odjeće, a gledam da ostanem na istom broju. Uvijek mogu nešto iskombinirati. Ne želim prodavati svoje majice da bih kupovala neke druge, prodajem samo ono što mi ne odgovara ili nije uopće moje ili mi ne stoji dobro jer je dobiveno ili naslijeđeno. Tako da, puno je razloga koji su se isprepleli i stvorili muk na MK. Nema ni tema o prevarama..
2025 01 16
Drage cure, ja zadnjih godinu dana nisam prodala jednu stvar na krpicama, a takodjer mi se nitko ne javlja. To je vrlo cudno. Nikad to nisam tu dozivjela. Imam novih npr nike dunk tenisica za 50 -80 €, cijeli grad ih nosi. Nijedan jedini upit. Nije mi jasno kaj se dogadja. Prije sam imala po dva upita dnevno cijelu godinu a prodajem na krpicama vec godinamaaa. Ovo zadnjih godinu dana ne razumijem kaj je to. Javila sam se i krpicama info al su potpuno beskorisni.
2025 01 16
Mislim da su svi na vintedu 🫣 Puno je jednostavnije-aplikacija, zastita kupca i postarina jeftinija..
2025 01 16
Da, previše šrota se počelo proizvodit, dostupno je jer reklame vrište, ljudi bezglavo kupuju samo zato jer je nešto po par eura, al, zasitit će se i toga, meni je isto nevjerovatno da su cure odjednom izgubile interes za krpice jer ovdje se svatko može obući. Istina je da povremeno štekaju, od kad je novi dizajn zapravo je sve nekak krenulo nizbrdo, bit će sad godina dana ne?
2025 01 16
Pa nista, idemo onda na vinted, ovo vise ne sluzi nicemu. U cemu je vinted drugaciji?
2025 01 16
Ja bih rekla da su se svi prebacili na vinted. Komunikacija je jednostavnija, brza, manje su mogucnosti za prevare, a procedura postavljanja oglasa je puno laksa, narocito preko mobitela. I vinted je dosta povoljniji
2025 01 16
Vinted je povoljniji, jeftinija dostava i veći izbor robe jer se prodaju i artikli iz Poljske.
2025 01 17
Sad je samo pitanje dali će se stanje ovdje poboljšati , tj dal će krpice preživjeti još neko vrijeme... Nebi bilo okej da svi budemo prisiljeni otići na vinted, kaj s onim curama koje imaju zaštićen račun? Kaj je sa slobodom brisanja artikala jer smo ga nekom poklonili ili jednostavno ipak odlučili zadržati? To se ne smije. To mi se ni na vestiare c. ne sviđa. Ovdje je više slobode🙄 Ja se nadam da će se krpice dići iz pepela😃
2025 01 17
Mozete otkazati narudzbu ako je artikl prodan ili ga ne zelite prodati na vintedu
2025 01 17
Ja baš nemam takva iskustva. Ne ulažem skoro ništa truda u krpice jer više nemam vremena, a svaki mjesec između 1. i 15. u mjesecu, dakle kad ljudima dođe plaća, prodam bar jednu stvar. Vinted sam otvorila prije možda pola godine, objavila par stvari i ništa se nije prodalo. Sad sam i zatvorila profil.
2025 01 17
Ne želim izmišljati toplu vodu, s obzirom da svi znamo gdje je problem. Samo bih dodala da vjerujem da svatko voli dobar ulov, no taj svatko nije nužno spreman ponuditi drugima isto. Volim SH (stalo mi je do održivog razvoja) i iz tog razloga nadam se da će Krpice oživjeti/ preživjeti. 😏
2025 01 17
Čini mi se da su u zadnje vrijeme popularniji Facebook ili Vinted. A na Facebooku ima i grupa Ne kupuj, prodaj, pokloni, razmijeni pa se i tako može riješiti/nabaviti odjeća, kozmetika i slično.
2025 01 17
Pa sto se tice prije mislim da je “krivac” Vinted, a sad pa od kraja 12. su vam snizenja i samo cijene idu jos vise dolje, ja sam bas sad u Zare uzela 16 komada🫠 i to sam bas brutalno prosla npr. Kaput bio 80 eura ja na snizenju uzela za 20, sljokicasti sako bio 60 ja uzela za 16😅 tako da mislim da sad ljudi malo vise po snizenjima kupuju pa kad to sve prode mozda se malo vise aktivira ovdje😊
2025 01 17
1 2 3 4 5 ... 8