Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

PROSVJEDI razni

Znači u petak nas nema po trgovinama?? Što mislite o tome??? Ajde da vidimo jesu MK umrle...
2025 01 20
Prvi glas! Nisam baš u toku. Zadnje za što sam čula da se ne kupuje teleći vrat jer je nenormalno poskupio u zadnjih pola godine.
2025 01 21
To zvuči super, no nažalost, mi smo licemjeran, pasivan i komforan narod pa mi se čini da od toga ništa. Zapravo ne mogu vjerovati da su Hrvati 90-ih bili spremni ginuti za domovinu, a sad ne mogu podnijeti jedan dan bez kupovine za (nadam se) bolje sutra.
2025 01 21
Prema jednoj anketi bit će prazni dućani, preko 90% ljudi se izjasnilo da neće ići u dućan taj dan. Naravno da će potrošiti dan prije i dan poslije, ali ovo je neka mala probica- možemo li se opet ujediniti kao što se ujedinjujemo kad je neko dijete bolesno i treba novac za liječenje, ili kad pjeva Baby Lasagna...
2025 01 21
Ja svim srcem želim da me Hrvati u petak demantiraju! Želim da me prođu srsi kao i onda kad su nastavnici glasno viknuli 'Ne!' na ponudu AP. Ja doprinosim sigurno.
2025 01 21
> sanjaurban: > Znači u petak nas nema po trgovinama?? Što mislite o tome??? Ajde da vidimo jesu MK umrle... Nema nas u Petak, a krpice su svašta preživjele vjerojatno će i ovo :') Bojim se dosta ljudi ne prati , pa i nezna.
2025 01 21
> Dana23: > Ja svim srcem želim da me Hrvati u petak demantiraju! Želim da me prođu srsi kao i onda kad su nastavnici glasno viknuli 'Ne!' na ponudu AP. > Ja doprinosim sigurno. Na ulazu u jedan fakultet u Južnoj Africi piše: „Za uništenje bilo kojeg naroda ne trebaju atomske bombe i dalekometne rakete. Potrebno je samo smanjenje kvalitete obrazovanja i dozvola prepisivanja i varanja na ispitima. Pacijenti umiru od takvih liječnika. Zgrade se ruše od takvih inženjera. Novac se gubi iz ruku takvih ekonomista. Pravda nestaje pored takvih advokata i sudija. Krah obrazovanja je krah jednog naroda.“ Tako da, pod 1. mi je povećanje plaća učiteljima i mjesto i važnost učitelja u društvu.
2025 01 21
Mi sve radimo naopako: kad se treba dići, sjedimo, a kad treba ostati sjediti, idemo u dućan.🤷‍♀️
2025 01 21
> Dana23: > To zvuči super, no nažalost, mi smo licemjeran, pasivan i komforan narod pa mi se čini da od toga ništa. Zapravo ne mogu vjerovati da su Hrvati 90-ih bili spremni ginuti za domovinu, a sad ne mogu podnijeti jedan dan bez kupovine za (nadam se) bolje sutra. Ajme, ja bih se odselila kad bih imala tako nisko mišljenje o vlastitoj domovini i narodu. Što Vas drži ovdje? Kako uspijevate izgurati dan? 😪
2025 01 21
Ja se pridružujem bojkotu, pozitivno je i lijepo da se mi građani udružimo za dobro svih.
2025 01 21
> Billy5: > > Dana23: > > To zvuči super, no nažalost, mi smo licemjeran, pasivan i komforan narod pa mi se čini da od toga ništa. Zapravo ne mogu vjerovati da su Hrvati 90-ih bili spremni ginuti za domovinu, a sad ne mogu podnijeti jedan dan bez kupovine za (nadam se) bolje sutra. > Ajme, ja bih se odselila kad bih imala tako nisko mišljenje o vlastitoj domovini i narodu. Što Vas drži ovdje? Kako uspijevate izgurati dan? 😪 Hehe, baš to me drži tu, volim domovinu ali narod je realno takav, baš kao u pjesmi Na ovim prostorima. Nisam ovca da slijedim masu: niti one koji idu van jer bježe od problema, a niti one koji ovdje ne poduzimaju ništa da im bude bolje jer je "nemoguće da se nešto promijeni". Izguram nekako, hvala na brizi! 😘
2025 01 21
Da, puno kuknjave, pasivne agresije i prigovaranja svemu i svačemu- slažem se, ima toga u povećoj mjeri kod Hrvata, dovoljno je pogledati forume i komentare po raznim grupama i pod člancima u medijima, što su sve ljudi spremni napisati sjedeći u fotelji to je čudo jedno. Ali da, reagiraju na poticaj, dobro prezentiranu akciju, zanimljiv medijski poziv, ako im se probudi samilost ili bunt- onda hoće. Tako da je moguće da se Hrvati i odazovu u većem broju. Voljela bih da smo vedriji, pristojniji i radišniji kao nacija i da ne virimo stalno drugima iza zavjese. S nama nikad ne znaš- može se dogoditi čudo! Sad- hoćemo li u petak odlučiti djelovati sa zajedničkim ciljem- još se ne zna!
2025 01 21
Ajmo pokazati da mi to možemo. U petak nema trošenja ni centa.🙋
2025 01 21
Ma koja god ljudima motivacija bila, podržavam ako je za pravi cilj. Kod nas općenito treba raditi na tome da ekstrinzicna motivacija postane intrinzicna.
2025 01 21
bojkot u petak obavezno, a tko baš mora nešto kupiti neka kupi kod kumice na placu, nemojte bojkotirati kumice one nisu ništa krive, a imaju povrća, jaja, sira,mlijeka,neke i svog domaćeg kruha.
2025 01 21
1 2 3 4 5 ... 8