Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted - ponovno poskupjela poštarina

Jučer sam primjetila da je ponovno poskupjela poštarina na Vintedu pa je tako slanje u Poljsku 3,03 eura.. Čini mi se da će tako prodaja biti totalno neisplativa, uz onu njihovi naknadu.. a da ne spominjem da imam osjećaj kako svaki mjesec povećavaju cijene. Zna li itko sto se događa? Prebacujete se na Krpice ili ipak ne?
2025 03 02
To smo već pretpostavljale da će se dogodit, to je logika poslovanja. Dobro reklamiraj, daj povoljno da se mamci prime, onda curke ulože ogromno vrijeme i trud i stave 800 stvari i onda poštarina bude skuplja od Tiska za Hr. Vraćajte se na MK....ovdje je divno, tamo nemaju ni forum jer ih ne zanimaju vaši problemi...
2025 03 02
Bas sam se razočarala.. Vinted mi je nekako pregledniji, brze se dogovara/komunicira… ali ovo ciganjenje s poštarinom i svaki mjesec poskupljenje bez ikakvog objašnjenja, informacije mi se totalno zamjerilo. Izgleda da sve sto je dobro, kratko traje…
2025 03 02
Pa,tisak je skuplji,ne vidim problem, koverta je 3 eura...
2025 03 02
pa to je i dalje ok cijena 🤷‍♀️
2025 03 02
Ma slazem se, ali su prvo krenuli od 0 pa euro pa dva .. pa sad tri… bez ikakvog prethodnog infosa.. to mi je bas onak po tiho muljatorski.. i do kud će ići to dizanje cijena..?
2025 03 02
Pa,po meni je to "nornalan" način poslovanja. A,sve ovisi kaj se kupuje, ako je besto za par eura,kužim da smeta,al ako su velike cifre,ja to ni ne osjetim, pravim se da kuna nije ni postojala🤣🤣🤣
2025 03 02
> PretrpaniOrmar: > pa to je i dalje ok cijena 🤷‍♀️ Pa bas. Cijena je kao za slanje tiskom u S paketu, unutar Hrvatske. Ne znam gdje je slanje za Poljsku jeftinije od 3e
2025 03 02
Ne bih se složila.. npr. kad kupujem preko Best secreta poštarina je uvijek 0 (NULA) eura.. iz Austrije… Znaci, može se.. poskupljivati iz mjeseca u mjesec mi nikako nije OK, ne kužim kako to netko može opravdavati.. jedino ako radite za Vinted 😀😉
2025 03 02
> DaisyMint: > Ne bih se složila.. npr. kad kupujem preko Best secreta poštarina je uvijek 0 (NULA) eura.. iz Austrije… Znaci, može se.. poskupljivati iz mjeseca u mjesec mi nikako nije OK, ne kužim kako to netko može opravdavati.. jedino ako radite za Vinted 😀😉 sa best sercet stranice: "Naša dostava je besplatna ako naručite u iznosu od najmanje 30,00 €. U suprotnom, cijene isporuke su 3,90 €. "
2025 03 02
> PretrpaniOrmar: > > DaisyMint: > > Ne bih se složila.. npr. kad kupujem preko Best secreta poštarina je uvijek 0 (NULA) eura.. iz Austrije… Znaci, može se.. poskupljivati iz mjeseca u mjesec mi nikako nije OK, ne kužim kako to netko može opravdavati.. jedino ako radite za Vinted 😀😉 > sa best sercet stranice: "Naša dostava je besplatna ako naručite u iznosu od najmanje 30,00 €. U suprotnom, cijene isporuke su 3,90 €. " Potpisujem </3
2025 03 02
Ja nikad nisam kupovala online bez poštarine od 10 i viŝe eura. Besplatna je iznad 150,300 eura. Ne kužim kaj bi mi htjeli,sve besplatno? Gdje tog ima i odkud nama ideja da bi sve od nekog trebali dobivat na poklon,stanove,doplatke,skolarinu...koji narod...
2025 03 02
meni je tu komičnije što su prodaje kad je bila besplatna poštarina išle komično brzo - kao da je sve besplatno, a čim uvedu poštarinu od 3 eura - sve stane 😀 a realno na torbu od 250+€ ne znam koliko je poštarina od 3€ bitan faktor 😀
2025 03 02
> DaisyMint: > Ne bih se složila.. npr. kad kupujem preko Best secreta poštarina je uvijek 0 (NULA) eura.. iz Austrije… Znaci, može se.. poskupljivati iz mjeseca u mjesec mi nikako nije OK, ne kužim kako to netko može opravdavati.. jedino ako radite za Vinted 😀😉 Ok, posaljite privatno nekome paket u poljsku pa javite koliki vam je trosak posiljke
2025 03 02
Ja mislim da otvaračica teme ne misli na trenutnu cijenu poštarine- već da govori o cijelom pederskom procesu navlačenja korisnica na stranicu- prvo besplatnom poštarinom, onda podizanjem mic po mic (kao mi to ne vidimo) i finale će vam biti da je poštarina skuplja za Poljsku nego da šaljete u Hr- jer logično je da nije ista cijena do Pušće Bistre i do Poznana. A taj mic će se dogoditi do svibnja.
2025 03 02
1 2 3 4 5 ... 9