Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted - ponovno poskupjela poštarina

Ajme, koliko ste nadrobile u pola sata... kako da čovjek komentira?! Sve mi je zanimljivo, ali ne mogu vas pratiti. Vi ste zakon!!!
2025 03 06
> Nitospitos: > Ja se laički bavim evolucijskom psihologijom,ali ne na način na kojem ona temelji neke činjenice,nego na svoj način . Jedan od banalnijih je zašto čovjeku smrdi tuđi prdac a ne njegov- zato jer tuđi prdac znači potencijalnu opasnost😅😅😅 . Pitaj sve,a najzanimljivija mi je prokreacija i zašto moje sestre i ja nemamo djecu,svojom odlukom ili je to nečim uvjetovano. U biti,sve kreće od produljenja vrste,sve ... Hobi ti je skroz zanimljiv, pa radi neke bilješke. Kad izdaš knjigu, najvjernije krpičarke će ti doć na promociju...
2025 03 06
> Dana23: > Ajme, koliko ste nadrobile u pola sata... kako da čovjek komentira?! Sve mi je zanimljivo, ali ne mogu vas pratiti. Vi ste zakon!!! Jao, da, sad smo na tajicama, sad na Bezosu, ali nismo još došle do one koja hoda gola po svijetu....naravno da to sve ima veze s poštarinom! Točno kužim, ne znaš gdje bi se nakačila s komentarom!!
2025 03 06
🤣🤣🤣 tok misli,ali teško je ovak kad nismo live,teško je zadržat misao i odgovorit na sve kaj netko napiše. Još uz to radim,pa u pauzi drobi kak veliš🤣🤣🤣
2025 03 06
Jel o Kanyeovoj Biankici? 😬 Propao čovjek, baš me to pogodilo.
2025 03 06
> Admin2nd: > Jel o Kanyeovoj Biankici? 😬 > Propao čovjek, baš me to pogodilo. pa njoj ni ne trebaju krpice, kupi onih prozirnih materijala i samo se zamota..on će ove svoje izjave skupo platiti ali će mu još uvijek ostati dosta love..
2025 03 06
E da sam znala kud će ova tema otići kad sam ju otvarala … vratim se nakon dan dva, a kad ovdje… teško i prepričati .. 🤣🤣🤣
2025 03 06
> sanjaurban: > sad na Bezosu, ali nismo još došle do one njegove Profulala sam redak. Ali da, tema je o Vintedovoj poštarini! Ali imam pitanje o Vintedu - kako vam se sviđa blokiranje korisnika međusobno? Mi to nećemo uvesti, no vidim da oni imaju.
2025 03 06
> Admin2nd: > > sanjaurban: > > sad na Bezosu, ali nismo još došle do one njegove > Profulala sam redak. Ali da, tema je o Vintedovoj poštarini! > Ali imam pitanje o Vintedu - kako vam se sviđa blokiranje korisnika međusobno? Mi to nećemo uvesti, no vidim da oni imaju. Aha, vidim, ispalo je da je ova od Bezosa, al on ima onu napumpanu....to mi je kad preuređujem, previše drobim pa brišem retke, budem popravila ak se bude dalo
2025 03 06
Tak mi i treba kad ne pratim ,nemrem se uključit u gole,napumpane,zamotane u najlon🤣🤣🤣 Ma,nebumo se blokirale!
2025 03 06
Ja te zeznem pa te blokiram....ha, to bi se iskorištavalo i izokretalo kako je god moguće. To nećemo, nikakva blokiranje, na sunce problem (tj, na forum) pa da vidiš kako se povlače. A one koje nisu budu brzo mrtve.
2025 03 06
> Dana23: > Ajme, koliko ste nadrobile u pola sata... kako da čovjek komentira?! Sve mi je zanimljivo, ali ne mogu vas pratiti. Vi ste zakon!!! Je, moramo, ako se hoće spasit MK, forum bi trebao oživjet, drobilice rade...
2025 03 06
1 2 ... 7 8 9