Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted - ponovno poskupjela poštarina

😄pa,napisala sam da mi nije prijetila jednom riječju . Ja sam bila malo spora,pa sam joj rekla ako neće onu drugu kozmetiku da topić uzmem. Da ne pišem sad sve ponovo,pročitaj neznam više u kojoj je to temi. Pa, svoje sestre se bojim više nego trumpa🤣🤣🤣 njega sam spomenula u drugom kontekstu. A,o poskupljenju,da,stojim iza svega kaj sam napisala. Kao što rekoh,neke ljudske akcije i reakcije mogu se sociološki objasniti.
2025 03 05
Kaj da idemo prosvjedovat zbog poskupljenja slanja na vintedu? Ne,hvala!
2025 03 05
Poskupljenja su u valu pa ništa ne izostaje poskupiti. Danas sam kod postolara platila 28 eura izmjenu džonova za dvoje cipele?! Kaj je to skupo, više ne znam. To je čovjekov rad, vještina, mora imat džonove u boji, odrezat stare, pobrusit gornji dio na spoju s petom, muči se s tim, a već bi trebao bit u penziji. Precizan je i ljubazan. Ne fušari. Stavlja bolje, protuklizajuće džonove da još negdje ne ljosnem. Meni je glupo doć kod postolara pa pitat koliko me to košta kad predajem cipele. Bitno mi je da se cipele ne kližu i da sve dobro izgleda. Od ostalog- kupim što trebam i bog. Više neću ni gledat cijene jer me to zamara. Obrte cijenim i vještine i platim koliko čovjek kaže. Usluge su sve poskupile, pogledajte cijene u kemijskoj čistionici, katastrofa. Kupujem samo jakne koje ne moraju na kemijsko. Popluni- kupim dva, a ne jedan veliki pa mi stanu u perilicu. Mislim da se više trebamo brinut o odnosu vlasti prema narodu, taj nam je dio bitniji. Mladi da imaju posao i povoljnije kredite, da mogu doći do stanova i otići od roditelja. Da je sve više poštenije i logičnije u zemlji, čišće i pametnije. Tako da tu jedan Vinted neće promijeniti svijet, tako posluju veliki koji ulažu i šire se, to je logika kapitalizma. To bi trebali biti pravi prosvjedi da imaju nekog učinka. Ali dobro, sve je to podnošljivo. Samo da neka budala ne stisne neki gumb da odemo svi u pm. Ili netko odluči iz štosa isprobat borbene avione koji se, usprkos svim mirnodopskim organizacijama, još uvijek i naveliko- proizvode.
2025 03 05
To je super cijena, ja platim potplat i petu 20 eura,a ti mijenjanje 14.👌
2025 03 05
Aj, sad si me utješila. Znaš li da treći najbogatiji čovjek na svijetu štedi sve na čemu može uštedjeti? Rekli bi Hrvati- škrtac. Jer kad je netko racionalan i umjeren, a ima puno love, Hrvati to zovu škrtac. Znači onaj koji dolazi nakon Billa Gatesa i Jeffa Bezosa. Za njega se toliko ne zna jer šta on radi? On je ulagač, ma šta to značilo. E, baš taj, Warren Buffett, zajedno s vlasnikom Amazona i vlasnikom Microsofta, dakle ta trojka ima više love nego 160 milijuna Amerikanaca zajedno. Eto, zato moraš čitat tisak da to znaš. Šira slika o svijetu nam pomaže da shvatimo gdje smo mi i skupe torbice koje preprodaju Hrvatice. Tom Buffettu se nemre dogodit da kupi nešto pa mu se ne sviđa.
2025 03 05
> Nitospitos: > 😄pa,napisala sam da mi nije prijetila jednom riječju . Ja sam bila malo spora,pa sam joj rekla ako neće onu drugu kozmetiku da topić uzmem. Da ne pišem sad sve ponovo,pročitaj neznam više u kojoj je to temi. Pa, svoje sestre se bojim više nego trumpa🤣🤣🤣 njega sam spomenula u drugom kontekstu. > A,o poskupljenju,da,stojim iza svega kaj sam napisala. > Kao što rekoh,neke ljudske akcije i reakcije mogu se sociološki objasniti. Ok nije ti PRIJETILA, ali te je PRISILILA na način da ti je rekla da ne smiješ odustati od suradnje i MORAŠ kupiti. Isto vrag samo na drugi način. Razumijela bi da si uzela podatke za upatu i više se nisi nikad javila, to je baš jadno, ali lijepo si se javila i objasnila i to mi je sasvim u redu. Odvratne su mi samo ove što se konstantno javljaju sa pitanjima o mjerama, podacima, a niti hvala, ne bih ili bilo što. Ne trebaš se zahvaljivati do nebesa, ali pristojno je javiti se i odgovoriti. Evo upravo imala jednu takvu, prije 3 dana pitala za mjere i ne javlja se, a uredno ulogirana i svijetli zeleno. Nekultura. A zanimljivo kad sam imala u opisima u oglasu, mislim da na nekima još stoji, kako ostavljam negativnu za takve stvari sve redom bile divne suradnje, bez ovakvih razbojnica, znači ni jedan jedini upit a da se poslije nisu javile, zahvalile, ostavile povratnu. Otkad to na novijima nemam, jer realno nema ni potrebe se uopće više truditi oko oglasa jer se nitko ni ne javlja, evo već sad skoro pa treći upit bez povratnog javljanja nakon odgovora. Mislim da je i to jedan od razloga zašto npr. evo i tebi ne odgovaraju na upite, kako si već na toj drugoj temi napisala.
2025 03 05
> sanjaurban: Slažem se sa svime napisanim. Da samo da netko ne stisne gumb. 😬 A budući da imamo savez dvaju krvnika i sadista Putina i Trumpa ništa nije nemoguće. Svi su se sprdavali oko Trumpa, ali on se ne šali. Iskoristiti će tu jadnu Ukrajinu do kraja, a glavni cilj mu je svakako uništiti i totalno oslabiti EU. Što neće biti dobro za nikoga i nije tu sad bitan pojedinac ili stav ma baš me briga, ne tiče se mene...nažalost svi ćemo to osjetiti, ako ne ratno, ekonomski i egzistencijalno svakako.
2025 03 05
I s putinom smo se sprdali🤣 ja imala njegov kalendar,da,službeni putinov kalendar,on jaše gol,kupa se-gol. ... uvijek se uzdrmamo kada je nešto blizu nas,srednja amerika nas se ne tiče,klanja po africi-ah ratoboran narod,Pakistan...sve he to daleko. Moja: baš me briga je skraćena verzija onog: svijet neće biti bolji dokle god smo mi loši ljudi,biti ljut na vlast ne znači da sam dobar čovjek,niti mi je vlast odgovorna za moje probleme,svi ljudi koje poznajem a rade ili su vrijedno zaradili penziju,dobro žive. Moja mama je radila od 18e do 66e,i ima odličnu penziju,još je u fušu radila narednih 10 godina. Pa,ne odgovaraju cure na upite,ne odgovaraju ni one kojima sve poslikaš,da užasno živcira.
2025 03 06
A,sanja,okani se više tuđih života bemu sveca,imaš svoj. Koji pak sad bezosi? Zašto ja moram znati tko su najbogatiji ljudi na svijetu i dali si ti sigurna,toliko si upućena da znaš tko je najbogatiji čovjek na svijetu ako i sama kažeš da nas konstantno lažu? Ajde uzmi par dana odmora od informacija,budi glupa i neupućena kao ja da vidimo jel ti život drukčiji,dali si u opasnosti zbog neznanja, Ajde😄
2025 03 06
Što manje znaš, manje brineš. Ali ipak mislim da pred nekim stvarima (lokalnim) ne treba zatvarati oči, jer kako ćeš nekome pomoći (pa i samom sebi), ako se potpuno prepustiš struji života.
2025 03 06
Ima ona izreka da je lakše plakati u mercedesu nego u fići. Ja sam je malo preuredila i umjesto fiće imam starudiju od golfa, što je bilo stvarno stanje. Valjda samo ja na svijetu mislim da je lakše plakati u golfu. Jer zapravo- ne plačeš, ne možeš si to dopustiti, nisi razmažen, zasučeš rukave, ništa ti nije teško, sve te manje pogađa, ništa nisi dobio na gotovo. Evo, trenutno se s jednim super likom koljem oko te izjave. On naravno zagovara mercedes. Ak si žensko, i u golfu si, sigurno si s tom osobom zbog nje same. Za mercedes uvijek dvojiš, sviđa ti se blagostanje koje ti se nudi, pa nema veze što je malo smotan i ima krive stavove o svijetu. Uglavnom, naravno da veliki dio stvari možemo posložiti kako mi želimo u svojim životima. Ali još uvijek nam je ostao veliki dio koji ne možemo urediti i utjecati na njega jer su nam država, vlast, glupi ljudi, odvratni šefovi, živčane žene- na putu kao smetnja. Što mi znači "dobar život"?? Meni to prvenstveno znači da sam sretna, zadovoljna i posložena u glavi. Pa čak i ako sam bez torbice. Igram po svojim pravilima, reagiram na nepravde koliko mogu i kad mogu. To kad mi netko ne odgovori na upit, ništa se s tim ne zamaram, obrišem razgovor i ponašam se kao da se nije dogodio. Da, stavljam stvari pod tepih kako me ne bi opterećivale. Luđaci od predsjednika kakve narod bira najviše govore o stanju u ljudima u svijetu. Ako vidite 2 penzionera da razgovaraju- to je ili o bolesti, ili o politici. Ima ona izreka "Gore ne može". Uvijek može i bolje i gore.
2025 03 06
> Nitospitos: > A,sanja,okani se više tuđih života bemu sveca,imaš svoj. Koji pak sad bezosi? Zašto ja moram znati tko su najbogatiji ljudi na svijetu i dali si ti sigurna,toliko si upućena da znaš tko je najbogatiji čovjek na svijetu ako i sama kažeš da nas konstantno lažu? Ajde uzmi par dana odmora od informacija,budi glupa i neupućena kao ja da vidimo jel ti život drukčiji,dali si u opasnosti zbog neznanja, Ajde😄 Forbesov popis milijardera izlazi svake godine i temeljen je na stvarnim brojkama, znači tu je sva zarada koja je prošla kroz papire. Tako znamo i koji je pjevač u Hrvatskoj najviše zaradio i je li više zaradila Tylor Swift ili Selena Gomez. Nadam se da su ti dvije dame poznate. Pa zanima me od čega su krenuli ti milijarderi, jesu li krenuli iz garaže, kako su se nosili s iznenadnim uspjesima....zanima me iz sociološkog kuta, uvijek kažem da sam se trebala baviti sociologijom. Bavim se ja sobom i svojim životom, radim sve isto ko i ti, hodam, vježbam, nemam silne torbice, ali eto, volim pratit stvari koje se događaju oko mene. Evo da mi netko da kućicu na moru dizajniranu po mojem ukusu sa svim stvarima unutra ali mi kaže- nemaš internet, ja bih rekla- Neću, hvala. Možda bih tamo izdržala 5 dana.
2025 03 06
Evo,gle naš dika i ponos mate rimac i sve ti je jasno. Gura se di stigne, pa ga guraju svugdje,dobije pare i eto ti bogataša .
2025 03 06
Ja se laički bavim evolucijskom psihologijom,ali ne na način na kojem ona temelji neke činjenice,nego na svoj način . Jedan od banalnijih je zašto čovjeku smrdi tuđi prdac a ne njegov- zato jer tuđi prdac znači potencijalnu opasnost😅😅😅 . Pitaj sve,a najzanimljivija mi je prokreacija i zašto moje sestre i ja nemamo djecu,svojom odlukom ili je to nečim uvjetovano. U biti,sve kreće od produljenja vrste,sve ...
2025 03 06
> Nitospitos: > Evo,gle naš dika i ponos mate rimac i sve ti je jasno. > Gura se di stigne, pa ga guraju svugdje,dobije pare i eto ti bogataša . Ne bih se složila, imaš lažnu sliku iz medija i misliš da je on to što pišu o njemu. Hrvatski jal, to ti je to za Rimca. Ali neću ulaziti u nikakve polemike jer ne mogu ovdje iznositi neke stvari. Veliki talent koji će Hrvatska uništiti. Sjećam se kad je u garaži napravio prvu robotsku ruku. E, ja čitam iste medije kao i ti....
2025 03 06
1 2 ... 6 7 8 9