Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Opet štekaju Krpice

Jel samo meni ne dolaze mailovi od jutros il nas ima više? Poruke prolaze, al mailovi kao obavijesti ne dolaze.
prije 6 dana, 18:51
Ne dolaze ni meni.
prije 6 dana, 19:14
Ne dolaze ni meni 🫣
prije 6 dana, 21:36
Ni meni. Vidjela sam poruku tek kad sam se ulogirala u Krpice
prije 6 dana, 21:45
Ni meni već dva dana :|
prije 5 dana, 03:27
Meni ni inače ne dođe obavijest, zapravo,vrlo rijetko...admini mi je neš objašnjavala,al ja to opće be kužim😄
prije 5 dana, 04:32
na krpicama svi spavaju
prije 5 dana, 15:17
> Vikili: > na krpicama svi spavaju Nije istina 😉
prije 4 dana, 03:58
> Vikili: > na krpicama svi spavaju Ovdje!😁
prije 4 dana, 06:21
Tu sam, uđem, pogledam pisamce, ako nešto gori pročitam, ako nije idem dalje. Kaj će mi mail uopće???? Da nikad nije bilo tih obavijesti jednostavno bismo prihvatili da je tako. To je isto kad ti usred noći sat javi da ti je stigla poruka na email ili whatsapp. To su zapravo bedastoće koje ne trebamo, ali smo jako na njih navikli....
prije 4 dana, 08:24
Jednostavno, volim biti obaviještena 😁 U svakom pogledu 😁
prije 4 dana, 15:59
> SanjicaSanjci: > Jednostavno, volim biti obaviještena 😁 U svakom pogledu 😁 haha, odlično, ma volim i ja, ali bolje da sam u važnijim stvarima u životu obaviještena i da one štimaju, a u ovom segmentu ću tolerirati i propuste, nekako tako kod mene..
prije 4 dana, 16:04
> sanjaurban: > > SanjicaSanjci: > > Jednostavno, volim biti obaviještena 😁 U svakom pogledu 😁 > haha, odlično, ma volim i ja, ali bolje da sam u važnijim stvarima u životu obaviještena i da one štimaju, a u ovom segmentu ću tolerirati i propuste, nekako tako kod mene.. Apsolutno se slažem 👍😁
prije 4 dana, 16:21
Ni meni ne dolaze obavijesti. Nije smak svijeta ali ipak mi je bolje kad mi obavijest dođe na mail
prije 3 dana, 07:00
> niky76: > Ni meni ne dolaze obavijesti. > Nije smak svijeta ali ipak mi je bolje kad mi obavijest dođe na mail To bih i ja rekla. Nažalost, neki ne čitaju forum pa ne znaju. Evo meni se ženica ispričala da nije vidjela 2 dana staru poruku.
prije 3 dana, 07:31
1 2