Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pozitivne promjene na krpicama

Da nebi bilo kako se samo žalimo, voljela bih pohvaliti pozitivne promjene koje sam u zadnje vrijeme primjetila na sajtu - značajno manje reklama (trenutno ne vidim nijednu, a ne koristim ad blocker), ukidanje TrustAp-a koji je štekao i nitko nije koristio, te veća aktivnost admina na forumu. Napokon pametni potezi koji olakšavaju korištenje stranice, baš raduje 👍
2025 02 10
E sad držimo fige da i prodaja krene. Ja sam poslje dužeg vremena i kupila sakoić, ne što mi treba već čisto razmišljam možda pokrenem krug 😃 pa prijedlog cure, pogledajte što imate u omiljenima pa kupite neku sitnicu 🥰
2025 02 10
Mi žene smo inače stvorene za dramu, pa me ova tema baš ugodno iznenadila, morala sam komentirati! 🤩
2025 02 10
Ja uvijek govorim ovdje da trebamo pozitivno mislit, a ako nešto i sugeriramo da to možemo iznijeti pristojno...hvala na temi...!! Admin se više javlja s informacijama, to je isto veliki korak..
2025 02 10
> sanjaurban: > Ja uvijek govorim ovdje da trebamo pozitivno mislit, a ako nešto i sugeriramo da to možemo iznijeti pristojno...hvala na temi...!! Admin se više javlja s informacijama, to je isto veliki korak.. Slažem se, neki u dobroj namjeri znaju nastupiti preagresivno, a nisu svjesni da su možda prešli nečiju granicu. E tu treba znati reagirati.
2025 02 10
A, mi hrvateki samo grintamo, to je naš izričaj🤣🤣🤣 Je, neobično je da netko ovako pozitivnu temu otvori👍
2025 02 10
Mene baš ugodno iznenadilo javljanje Admina u nekoliko navrata na forumu... Ono čisto da dobijemo dojam da ima i nekog iz podrške. Da nisu svi gumenim čamcima napustili ovaj brod. I otplovili u Vinted. I sad još samo da kao što kaže #sanjaurban Poljakinje pokupuju sve što su mislile i eto nas po starom. Živjele Krpice🥳
2025 02 10
Još uvijek tema "Stranica je užas" stoji u popularnima, znači da se puno čita (valjda) al ubit ćemo mi tu temu ovom. Meni se puno brže sve otvara. Tražilica mi više ne podvaljuje svašta, možda su krpičarke počele tagirati ispravnije. Nema više tema o podvaljivanju fejkova, možda ih je manje ili su otkriveni svi mogući načini kako ne nasjesti na fejk. Prodano više ne zauzima mjesta na serveru. Yes, Hrvati su grintav narod, a samo trebaju promijeniti stolac na kojem sjede i sve je odmah drukčije.
2025 02 10
Drago mi je da se pojavljuju pozitivne teme :") I, da, zaista ima pozitivnih promjena, ali one ionako uvijek ovise o nama samima. Nema smisla grintati i očekivati da se dogodi nešto lijepo i pozitivno, nego to nešto lijepo moramo same učiniti. Kad počne kolektivna kuknjava da je pala prodaja, ja odmah nađem nešto da kupim ,:) Nije da mi išta jako treba, ali me veseli nabaviti neku novu krpicu, a neku staviti u prodaju pa ili zamijeniti ili povoljno prodati... i tako u krug. To je način da održimo Krpice na životu, da jedna drugu razveselimo, da smanjimo količinu otpada koju brza moda proizvodi... i meni se to čini pozitivnim pristupom.
2025 02 11
gdje je samnom onda zapelo ne mogu prstom maknuti peko stranice od reklama, oglase moram 55x postavljati, na pola toga sto kliknem mi ne regira uopce :(
2025 02 11
Točno tako, glavno da nismo posustale, ostale smo tu, ja nažalost nastavila šopingirat ko luda, nisu mi ovi problemi niš love uštedili🤣🤣🤣
2025 02 11
Lijepo da ima i jedna ovakva tema. Tu sam svaki dan, samo ne otvorim forum jer zaboravim ako imam dosta poruka u inboxu. Nisam mislila da vam toliko falim :p Kad poljakinje sve pokupuju će vinted spojiti neko drugo tržište i tako u krug. Super :D
2025 02 11
> trouhgmyeyes: > gdje je samnom onda zapelo ne mogu prstom maknuti peko stranice od reklama, oglase moram 55x postavljati, na pola toga sto kliknem mi ne regira uopce :( Vi nešto krivo radite. Ima ona vaša nova tema "Blokiranje reklama" tamo su cure pisale što treba istalirati. Meni to djeluje, ne vidim reklame. Podigla sam nekoliko oglasa bez problema i sve što kliknem mi se otvori..
2025 02 11
Slažem se embrace. Često kritiziramo a premalo hvalimo. Pohvale za krpice. Možda će sada biti i bolja prodaja.👍🎉❤️
2025 02 11
> Admin2nd: > Lijepo da ima i jedna ovakva tema. > Tu sam svaki dan, samo ne otvorim forum jer zaboravim ako imam dosta poruka u inboxu. Nisam mislila da vam toliko falim :p > Kad poljakinje sve pokupuju će vinted spojiti neko drugo tržište i tako u krug. Super :D 🤣🤣🤣🥰🥰🥰
2025 02 11
1 2 3 4 5