Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto stranica nije zasticena od prevara

Nakon moje prijave adminu za profil Tonkatockica koja je ne samo mene prevarila vec i druge admin ništa ne poduzima, nit joj je blokiran profil a vjerovatno nije ni na crnoj listi Ugl doticna je skidala slike s drugih profila i to prodavala ( nazalost kasno sam skuzila) Ostala sam i bez novaca i naravno kupljeno nije poslala, a u kontaktu s jednom curom ovde( vidila sam da je prati i javila joj se) i ona je platila za istu stvar 55 eura kao i ja i izvisila. Ko zna koliko jos njih Profil je Tonkatockica obrisala sve slike kad se nakesala i nestala Trazila sam i od admina( poslane su sve snimke razgovora) da i moj profil obrise jer mi se sve ovde zgadilo, čitam ima masu prevara i nikom nista), i moj profil je jos tu, nadam se da ce me sta prije obrisat Ovde definitivno ne zelim nikad nista vise kupit a i javno cu na drugim mjestima objavit da se klonu mojih krpica jer su prevare sve ucestalije I ne kužin kako niko ko je kreira ovu stranicu nije da neko osiguranje nit kupcima nit prodavacima kao sta to ima Vinted, tamo ste bar donekle zasticene
2025 03 08
Biti ce blokirana,adminu podatke, br racuna na koji je isla uplata,na zalost nije admin stalno ovdje,ali godinama se upozorava da se ne uplacuje olako profilima s nula povratnih,da bili smo svi pocetnici na stranici,ali nismo svi lopovi ,obavezno provjeravam slike onoga sto hocu kupiti,a niste ni Vi novi ovdje da ne znate da ima lopova,na zalost kasno ste se sjetili provjeriti slike onoga sto navodno prodaje Postojao je ovdje trustup kao zastita,ali svi smo ga odbili koristiti,ja prva ga nisam htjela koristiti Vi ste ostavili negativnu da ste prevareni,a ostale zene nisu,a doticna je vjerojatno vec novi profil napravila za krađu
2025 03 08
Bilo je osiguranje,trustap,al ga nismo koristile...
2025 03 08
Prva sta je vidljivo kad vam se otvori profil je "ne koristim Trustap" i onda vam se na Vintedu taj sistem zaštite sviđa, a ovdje nije valjao, a funkcionira na skroz isti način, tek kad primite robu i ako je u redu, prodavač dobije lovu. I normalno, plaćate proviziju i tu i tamo.
2025 03 08
Nisam duze vrimena bila ovde i nedavno usla, vidila tu torbicu, vidim da je nova korisnica i racunam ajde svi smo mi bili ovde jednom novi Taj trustap kad se pojavija iskreno nisam ni kuzila kako to ide i vidila da dosta njih to nece pa stavila i ja da necu Ubrzo sam obrisala i stvari sta sam prodavala i makla se. Al eto nazalost nasjela Admin je dobio sve skrinane snimke razgovora, takoder i od druge prevarene cure Da, moja je greska sta npr nisam trazila jos koju sliku I prije sam kupila dva puta jako lose stvari koje su zavrsile u smecu, a niti negativnu nisan ostavila Ovo sad je prestrasno
2025 03 08
Ova doticna je bas prava prevarantica, i sebi nemogu doc da takvi ljudi postoje a isto tako sebi nemogu oprostit sta san bila naivna Sta se tice vinteda stvarno se osjecam sigurnije i do sad je sve proslo vise nego odlicno I ovde svaka cast dobrim curama, al zbog ovakvih losih moje kupnje su ovde gotove
2025 03 08
Da, ignorirali smo sustav zaštite jer nam podiže cijenu, al za skuplje stvari bi mogao bit dobar. Opet torbica. Torbice su jako česte u temama prevarenih cura. Koja torbica je bila, jel neka hiper-popularna? Žao nam je što vam se to dogodilo, još uvijek je ovdje dovoljno poštenih cura za suradnje.
2025 03 08
Prevaranata ima apsolutno svagdje,i da svi bi oni lovu bez rada,zato i varaju Svi bi trebali provjeravati slike onoga sto kupuju,manje bi bilo prevarenih Uvijek su ultra popularne torbice,pogotovo cca 50 eura,a kosta bar 150-200,vec sam primjetila jednu novu sa tuđim slikama i proslijedila adminu,sad samo cekati admina da se prijavi na profil Na svim stranicama objaviti podatke od doticne nek se sramoti
2025 03 08
> kozmetika88: > Prevaranata ima apsolutno svagdje,i da svi bi oni lovu bez rada,zato i varaju > Svi bi trebali provjeravati slike onoga sto kupuju,manje bi bilo prevarenih > Uvijek su ultra popularne torbice,pogotovo cca 50 eura,a kosta bar 150-200,vec sam primjetila jednu novu sa tuđim slikama i proslijedila adminu,sad samo cekati admina da se prijavi na profil > Na svim stranicama objaviti podatke od doticne nek se sramoti Jel mi mozete rec koji je to profil? Mozda je ista osoba
2025 03 08
> Ane999: > javno cu na drugim mjestima objavit da se klonu mojih krpica jer su prevare sve ucestalije Ovo generaliziranje stvarno nije potrebno. Tako mogu i ja za Vinted za 2 kupnje kojima nisam bila zadovoljna. Prevariti vas mogu svugdje i na različite načine. > I ne kužin kako niko ko je kreira ovu stranicu nije da neko osiguranje nit kupcima nit prodavacima kao sta to ima Vinted, tamo ste bar donekle zasticene Dakle, ja bih naglasila: Trustup je bio upravo to.
2025 03 08
Kad netko prodaje za 50 e iznošenu torbicu, markiranu (još je uvijek markirana) i napiše vidljivi tragovi nošenja, ta vas krpičarka 99% neće prevariti. Želi se riješiti iznošene torbe i dosadila joj je. Oprezan treba biti s novim s etiketama, pogotovo ako je na profilu više novih s etiketama. Naravno, ima i poštenih krpičarki s takvim profilima, ali tu nam treba zvoniti neki alarm za dodatne provjere. Ne idu te cijene baš toliko dolje za nove stvari.
2025 03 08
> sanjaurban: > Da, ignorirali smo sustav zaštite jer nam podiže cijenu, al za skuplje stvari bi mogao bit dobar. Opet torbica. Torbice su jako česte u temama prevarenih cura. Koja torbica je bila, jel neka hiper-popularna? Žao nam je što vam se to dogodilo, još uvijek je ovdje dovoljno poštenih cura za suradnje. Da coccinelle, znam koliko kostaju i jos mi bilo cudno sta je tako povoljna, moja glupa naivnost mislila mozda ju je dobila pa je se oce rjesit jer nije njen đir A sta reci…karma je k…uvik se sve vrati
2025 03 08
> sanjaurban: > Kad netko prodaje za 50 e iznošenu torbicu, markiranu (još je uvijek markirana) i napiše vidljivi tragovi nošenja, ta vas krpičarka 99% neće prevariti. Želi se riješiti iznošene torbe i dosadila joj je. Oprezan treba biti s novim s etiketama, pogotovo ako je na profilu više novih s etiketama. Naravno, ima i poštenih krpičarki s takvim profilima, ali tu nam treba zvoniti neki alarm za dodatne provjere. Ne idu te cijene baš toliko dolje za nove stvari. Imala je jos jednu njihovu nosenu torbicu i novcanik Ova je bila s etiketom, al iako mi je neki glas govorija ne kupuj to opet sam tuka( moram se tako nazvat) kupila A i ona cura istu stvar napravila
2025 03 08
> Dana23: > > Ane999: > > javno cu na drugim mjestima objavit da se klonu mojih krpica jer su prevare sve ucestalije > Ovo generaliziranje stvarno nije potrebno. Tako mogu i ja za Vinted za 2 kupnje kojima nisam bila zadovoljna. Prevariti vas mogu svugdje i na različite načine. > > I ne kužin kako niko ko je kreira ovu stranicu nije da neko osiguranje nit kupcima nit prodavacima kao sta to ima Vinted, tamo ste bar donekle zasticene > Dakle, ja bih naglasila: Trustup je bio upravo to. Ma sve to stoji, svugdi ima svega, i dobrih i losih ljudi, al kad vi nikad nikog niste privarili onda mislite da su svi takvi, jbg sama san si kriva, al da ovde nema puno prevara ima i previse
2025 03 08
Po meni onaj tko je kreirao stranicu i bavi se njome, ako je traženo da se makne Trustap, nije odgovoran za prevare. Omogućeno nam je da ovdje besplatno budemo (ne plaćamo nikakve provizije ni članarine) stranica spaja prodavače i kupce, imamo mjesto gdje vidimo veliki izbor odjeće i stvari iz cijele zemlje, ne znam zašto bi kriv bio itko s platforme na kojoj radi? Krive su isključivo bezobrazne, neodgovorne, pokvarene i zločeste krpičarke koje su si dale za pravo da unose svoja pravila koja su nepoštena. I misle da novac raste na grani. Znači ne može stranica biti zaštićena od prevara (jer to smo odbili) možemo se samo mi brinuti o svojoj zaštiti, ali moralno, mi nismo krivi što smo prevareni jer smo igrali s dobrom namjerom. Krive su gotovanke bez savjesti.
2025 03 08
1 2 3 4 5