Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted - ponovno poskupjela poštarina

Jao, da, neki ovise o informacijama, trebaju stalno guglati, oči će im ispasti. Moram poznavati stvari, tako me dopalo u životu, što mladi misle, koje su im mogućnosti, što rade Hrvati, u kojim su projektima, ja trebam informacije koje onda dalje moram procesuirati. Gledam spotove, čačkam ima li novosti u svim sferama. I ja bih se bavila balkonom, ali ga nemam, nažalost. Ali i za to imam rješenje- kad dođe proljeće lijepo rastvorim svoj francuski prozor, sjednem na rub kreveta, stavim kavu na radijator i uživam u pogledu na toranj na Sljemenu i Medvednicu, pa nije ni to loše, kaj ne????? Moj balkon. Zavisi kako si stvari složiš u glavi....
2025 03 04
Gle nju,opet na Internet po ideje🤣🤣🤣 netreba mi internet da si uredim balkooon! Odem u rasadnik,kupim dvije krasno tegle,posadim kaj god mi se sviđa,cvijet,grm,travu...
2025 03 04
Meni treba internet za razvoj ideje. Jer nisu tu samo biljke, a trudim se reciklirati neke predmete i prirodne materijale u jedinstvene dekoracije. Pogled na Medvednicu zvuči odlično, još da ste bliže da udahnete svježi zrak, milina...
2025 03 04
Misliš kao lođa? Pa kaj fali,glavno da se vidi nebo. A,očito ja jednostavno nemam interes za pinteres i to je to.
2025 03 04
Pinterest je izvor ideja za sve. Nemremo mi sve znat i ne mora nam sve ići. Da neke djevojke odu samo malo na Pinterest shvatile bi da ovdje prodaju stvari za džaba koje se mogu tako dobro kombinirati. Ok, obući ću majicu kratkih rukava, košulju, hlače i cipele, ali drage moje, to može biti u milijun kombinacija i krojeva i može izgledati i očajno i odlično. Dobri projekti nastanu tako da se prouči tko je i kako iste napravio prije tebe. Bez toga nema. Moraš znati na što se naslanjaš.....ti si u odličnoj situaciji što to sve ne trebaš i ne moraš, budi sretna s tim, a vidim da jesi....
2025 03 04
Da imam love uzela bih dizajnera da mi pomogne u tome da ne unosim svoju osobnost u uređenje,a ovako idem na neutralno sa sitnom dozom sebe😄. To je moja vodilja,nikad preosobno. Iako,uvjek trebam naglasiti da ne smatram da sam JA u pravu kaj se tiče modusa.
2025 03 04
> Nitospitos: > Da imam love uzela bih dizajnera da mi pomogne u tome da ne unosim svoju osobnost u uređenje,a ovako idem na neutralno sa sitnom dozom sebe😄. To je moja vodilja,nikad preosobno. Iako,uvjek trebam naglasiti da ne smatram da sam JA u pravu kaj se tiče modusa. Naravno, nekad si i u krivu, kao i svi. Nego, što imaš protiv skrunch tajica????? Zamisli, netko je to prvi smislio, a svi ga pokrali. To je najgore od svega. To je trebalo patentirat, pa do 21. stoljeća nitko nije mogao smislit takve hlače s naborima na g.... Pazi šta ćeš napisat jer....imam 3 para
2025 03 04
Ma nije važno jesam u pravu ili krivu,s nekima moš bit u pravu,al ti to niš ne znači🤣🤣🤣 Opaaa,nosi se guza na izvolite?! Al onda mora biti neka kratka majčica da to ima efekta ne? Pa,super,bolje nosit obliku s pozitivnim efektom nego nešto s obrnutim efektom,tipa majice i hlače koje te suze ili proširenje tam di netreba.
2025 03 05
Jedna filozofija kaže da nema pravo i krivo. Inače ne podliježem modnim trendovima, al to otkriće me baš fasciniralo jer ubija gravitaciju ako postoji. I kaj, zašto ja ne bih probala neki trend??!!! Kad već nisam uggsice, tedyje, fine kaputiće koji se nose mucasti, proparane traperice s golom kožom i velike tene na haljinu.
2025 03 05
🤣🤣😅 tako je,i ja sam probala bijele tenisice i nikako mi nisu sjele. To je sve od trendovskog. Možda su prodali patent,možda to nije pokradeno. Ali,Nike ih ne radi. I ,kaj,one stvarno podižu dupe ili je vizualna varka?
2025 03 05
Najbolje su za vježbanje jer se bolje osjeća mišić koji treba radit, onako se izdvoji. Ti ćeš skužit na što mislim, kao i svaki vježbač, onako, nije gomila nečeg već je sve stegnuto. Moš probat za po doma. Rade oboje, i podizanje i vizualnu varku, 2 u 1!
2025 03 05
Čoviče, a tema o poštarini! Al šta se ima pisat toliko o poštarini, pa već je sve rečeno. Ko neće poštarinu ima primopredaju.!!!!!
2025 03 05
Zanimljivo,probam ak se odlučim skinuti uz svojih omiljenih
2025 03 05
Stavi fotku! Upssssss, ne možeš!!
2025 03 05
> Nitospitos: > Baš čudan animozitet,ZAŠTOOOO?!🙄 Zanimljivo mi je analizirati ljude i zašto rade to što rade. Prva krene da je to poskupljenje ok, pa tako druga i onda odjednom je to ok. Da je krenulo u drugom smjeru onda bi vjerojatno zaključili da ipak nije ok. I najčudnije od svega od osoba koje niti su na vintedu, niti tamo kupuju i niti znaju kako tamo to funkcionira, ali se slažu da im je to ok. E pa zašto bi nam to trebalo biti ok? Zaštoooo? Zašto sve tako prihvatimo kao da je ok da nas varaju i kradu sa svih strana? Nego reci ti meni isto zaštoooo ne strahovati od Trumpa, ali strahovati od jedne nebitne krpičarke. Po meni je to stvarno suludo kupiti nešto na silu pod ucjenom da te se blokira. Što ju nisi stavila javno ili prijavila administratoru, pa ne smiješ si dozvoliti da te netko tako podcjenjuje i manipulira s tobom.
2025 03 05
1 2 ... 5 6 7 8 9