Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Društvena događanja /

PROSVJEDI razni

Ja kad uronim u more zaboravim sve brige, to je tako moćan osjećaj i ne može se mjerit ni sa čim. Odrasla sam na moru. To što more čini čovjekovom tijelu i glavi, tako vidim raj. Boca vode, jedna ležaljka i ja. I tako plivam ja nedavno, muž leži u hladovini jer mora netko čuvat mobitele. Jutro. 8. 30. A neki seljo stoji naslonjen na ogradu kafića i viče: Svrati na pivu. Ja ništa. Svrati na vino. Ja ništa. Svrati na koktel. Ja ga mrko pogledam i kažem. Neću svraćat. Remeti mi raj. U 8. 30 ujutro da pijen??????????
2025 03 13
🤣🤣🤣 je,divno je,ako zanemarimo čuvanje mobitela ,a poziv na pivo je forma ljudskog odnosa😄
2025 03 14
to su sve sitne radosti....mobitel, bez mobitela......nego,,,,bi li ti kupila auto pa uzela macu i polupala ga.....eto, ljudi i to rade jer uvjerenje je jače od njih i auta zajedno....šta to nije cool??????
2025 03 17
Ne kužim...? Ko je kupio afto,pa uzeo mačku,pa skršio afto?
2025 03 18
> Nitospitos: > Ne kužim...? Ko je kupio afto,pa uzeo mačku,pa skršio afto? Nije mačka nego maca (čekić), a Tesle masovno stradavaju jer se politika umiješala. Ne žele ljudi više auto dizajniran od gospodina M., gore auti po salonima, a i dionice carstva gube na vrijednosti.....
2025 03 18
A,politika se nije miješala kad je gurala tesle?
2025 03 19
ništa bez politike i novca, možemo se zavaravati i mazati si oči, ali tako je..
2025 03 19
1 2 ... 6 7 8