Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zašto nema više oznake 'odlično'?

Zašto se ukinula oznaka odlično za stanje artikla? Bolje da nema ove famozne Novo bez etikete, a u opisu stoji:nošeno nekoliko puta...I to ako imamo sreće da uopće piše da je nošeno
prije 17 dana, 12:16
Dakle, isto kao na Vintedu. A novo bez etikete bude i ono što stoji godinama (a i ista cijena stoji s godinama)... 🙄 Tako da se i meni čini boljom opcija 'Odlično' umjesto 'Novo bez etikete'.
prije 17 dana, 13:10
Ma,novo bez etikete je prevara! Da mogu stavit linkove šokirala bih te. Kaj su i na vintedu ukinuli oznaku 'odlično'?
prije 17 dana, 13:33
> Nitospitos: > Ma,novo bez etikete je prevara! Da mogu stavit linkove šokirala bih te. Kaj su i na vintedu ukinuli oznaku 'odlično'? Cini mi se da je na Vintedu nije ni bilo, bas bezveze, novo bez etikete je totalno besmislena kategorija.
prije 17 dana, 13:47
Mislim da je tam nije nikad ni bilo (barem nije od kad ja pratim).
prije 17 dana, 13:47
Aha,ja nemam pojma,ne pratim...
prije 17 dana, 13:48
A,oznaka bi imala smisla kada bi se koristila kak spada,iako,ako si nešto kupio i ne odgovara ti,vratit ćeš,ili ćeš skinuti etiketu i barem oprati,što više nije novo bez etikete,nego odlično. Okej,i ja imam dvoje hlača bez etikete koje nisu ni oprane,ali to mi se stvarno rijetko dešava,da ni ne operem kad sam već skinula etiketu...
prije 17 dana, 14:27
Da, neke se prave grbave. Ja sam jednu nenošenu jaknicu oprala jer mi se nije sviđao miris i nisam htjela takvo slati, bilo bi me sram. Stanje 'odlično' i što fali?!
prije 17 dana, 14:39
Pa,da,nebuš ustajalo slala😄 ja naravno da volim novo kupiti,ali,najbolje je biti iskren...po mom iskustvu uvjek mi stigne novije kad kupim vrlo dobro,nego novo bez,uvjek!
prije 17 dana, 14:59
Ma ovo moje je bilo skroz novo s etiketom, ali dućanski miris se osjetio pa nisam htjela takvo slati. Da, treba biti iskren. Ako je nešto i oštećeno, a po razumnoj cijeni, možda neka spretna i kreativna krojačica može nešto napraviti od toga.
prije 17 dana, 15:27
Ma,samo tako,al stvarno ne ẓ̌elim nositi nešto puno tuđeg DNK🤣🤣🤣,jednom tako kupih novu haljinu operem,krenem peglam,kandar odjednom osjetim smrad znoja peglajući pazuhe🤣🤣🤣
prije 17 dana, 15:56
> Nitospitos: > Ma,samo tako,al stvarno ne ẓ̌elim nositi nešto puno tuđeg DNK🤣🤣🤣,jednom tako kupih novu haljinu operem,krenem peglam,kandar odjednom osjetim smrad znoja peglajući pazuhe🤣🤣🤣 Hvala ti, preskočit ću večeru! 😆 P. S. Zahvaljujem, jer ionak trebam skinuti koju kilu viška.
prije 17 dana, 16:00
Bilo je previse ocjena odličan, čak tri, to je previše jer su korisnice uspjele pomiješati razlike među njima. Kao u školi: 5, -5 , +5. Ocjene su kao u školi: zadovoljavajuće 2, dobro 3, vrlo dobro 4 i onda tri odlične koje su zbunjivale naciju (odlično, novo s etiketom i bez nje). Šta mi je etiketa na cipelama? Ima li novčanik iz kožne galanterije etiketu? Moj nema, ima malu naljepnicu s cijenom i račun. Koja je razlika između odličnog artikla i novog bez etikete? Novi bez etikete nije opran, a odličan jest? Pa samo mi je netko učinio uslugu i oprao ga. Ali je li ga i nosio? Koliko nošenje smanjuje vrijednost artikla? Nešto nosiš 3 puta i za smeće je, nešto možeš prati godinama i isto je. Dakle- previše pitanja, previše dilema, a svatko si uzima za pravo da tumači sve na svoj način, a kamoli ne bi ove ocjene. Što znači da je stvar zadovoljavajuća i koja je razlika od artikla ocijenjenog dobrim?? Nema tu pravila baš….Neke krpičarke baš opišu detaljno sve, napišu i više od toga, a neke stave: “Prodaje se baloner”. Pa se ti misli….
prije 17 dana, 18:13
> Dana23: > > Nitospitos: > > Ma,samo tako,al stvarno ne ẓ̌elim nositi nešto puno tuđeg DNK🤣🤣🤣,jednom tako kupih novu haljinu operem,krenem peglam,kandar odjednom osjetim smrad znoja peglajući pazuhe🤣🤣🤣 > Hvala ti, preskočit ću večeru! 😆 > P. S. Zahvaljujem, jer ionak trebam skinuti koju kilu viška. Ha, večeru, ja ne bum jela 5 dana..!!
prije 17 dana, 18:14
Eee,cure moje,da vi znate kolko sam ja love potrošila dok nisam naučila🤣🤣🤣 Urbanica,istina je da nam te oznake ni ne trebaju,nego iskren opis,a razlika između NBE i odlično je ta da je artikl i dalje kao nov,tj opran i nošen recimo jednom, vrlo dobro je artikl koji može imati trag nošenja ovisno o čemu se radi,cipele sigurno,košulja i ne,ali ako ima,trebalo bi se to napisati. Dobro i zadovoljavajuće meni ni nije za prodaju.... Al,velim,žao mi je kaj nema više te oznake jer imam robu koja je stvarno kao iz dućana, a sigurno ju neću označavat kao NBE.
prije 17 dana, 18:38
1 2 3 4 5 ... 7