Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Šta se događa sa krpicama?

To je nova eu uredba koja propisuje da se podaci o online prodajama trebaju proslijediti poreznoj upravi nakon prelaska određenog praga. Ne mora značiti da će se na to trebati platiti porez. Gita je pozvana na sud zbog toga, ali ona nije ni blizu prelaska tog praga. Ako inspektori utvrde da je prodavano s namjerom zarade, onda šalju dalje na sud. Ona nebi trebala nikako odgovarati za prodaje za koje je prijavljena jer ne dolazi ni blizu praga, a prijavljena je iz zlobe u cilju traćenja vremena i njoj i sudstvu te stvaranja panike među krpičarkama. Prodaja osobnih stvari je neoporeziva i na Krpicama nikad nitko nije bio kažnjen, a na marketplaceu jest i to s nekom nevjerojatnom cifrom u tisućama eura. Ovdje nitko ne zarađuje tolike novce na second hand prodajama.
2025 02 07
Koji je prag u pitanju?
2025 02 07
Haha, s namjerom zarade..umirem .. Joj da bar je tako..to mozda sverceri, al toga nisam vidjela godinamaaa..prije su i nudili po ulici i svasta. E, bas nisam na to naisla dugoo, znali su i po firmama ici s vrecama..joj kad se sjetim
2025 02 07
Na stranici porezne piše da je prag za prijavu 30 transakcija ili 2000 eura u godinu dana. Da, blesavo je sročeno ovo o namjeri zarade, ali to gledaju.
2025 02 07
Da, i ja brijem da gitadevi neće imat problema.
2025 02 07
Ja sam na krpicama već dosta godina i uvijek sam lijepo prodavala sve viškove. Išla sam na tu Vinted stranicu i meni izgleda malo komplicirano (možda nije ja se nisam snašla). Nadam se da će krpice opstati možda se s vremenom ljudi zasite ostalih aplikacija ili ih maknu kao onaj Let go ako se netko sjeća. Za mene kupovanje second hand nije naći što povoljnije nego naći nešto što ne možeš u trgovinama jer je vintage,retro ili roba iz prošlih sezona. Naravno da je bonus naći po povoljnoj cijeni ima povoljnih profila nije sve skupo treba malo više tražiti. Vidim i ja razliku na svom profilu u prodaji i klkanju na oglase. Oprostite na duuugom postu i nadam se da ćete prodati sve sa svojih profila. Sretno!!! :)
2025 03 11
1 2 ... 6 7 8