Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Šta se događa sa krpicama?

🤣🤣🤣Isto tako, ali primjetila sam da paketi extra brzo putuju
2025 02 03
> Admin2nd: > Jučer su maknuli Tisak kod moje zgrade. Ne znam hoće li staviti novu kućicu ili su ga otpisali zauvijek. > Ne distribuiraju više novine ostalim kioscima i nekak imam dojam da više uopće neće biti jeftinog slanja, pogotovo ne s vijestima kako hrvati sve više i više troše. Tiskovi se mjesecima zatvaraju posvuda jer su procijenjeni kao neprofitni.
2025 02 03
> Admin2nd: > Da bi bilo manje dosadno : D šalu na stranu, smjer razvoja Krpica ovisi o strateškim odlukama vlasnika, a za sad se vizije za cro i rs razlikuju. > Večeras će usluga dostave Poštom postati nedostupna pa će stranica možda opet biti sporija zbog pozadinskih radova. Najvjerojatnije neće biti problema, ali da znate unaprijed da su i danas radovi na stranici. ima li šanse da ostvarite suradnju s BoxNow, to bi bio pun pogodak
2025 02 04
> ShangriLa: > ima li šanse da ostvarite suradnju s BoxNow, to bi bio pun pogodak Zvuči kao dobra ideja! Sigurno postoji neki "ali"...
2025 02 04
Box bude poskupio kad se još malo uhoda, kao i Tisak, kao i Eurospin........točno znaju u kojem trenutku treba dignut cijenu! Moj muž ima super-sistem. Kad nešto proda/kupi (tehnika, biciklizam, planine i taj đir...) gleda uvijek da ima primopredaju. Ide na more, svrati u Liku gdje se dogovori i lijepo se zamijeni ili nešto proda ili kupi. Najbolju biciklističku jaknu je kupio od Makaranina- u Makarskoj. Smanjuje rizik da ima nepostojeći ili neupotrebljiv artikl i upozna ljude. Od nekih se i ne može rastat zbog zajedničkih interesa i spike koja se razvije u tom trenutku....mislim da previše očekujete od MK koje su nam besplatne, nije to ta računica, ne možemo uspoređivati MK nekad i sad, evo samo jedna stvar- sad treba puno veći server da proguta sve naše majice i modne dodatke....čudo jedno od količine......
2025 02 04
Sa obzirom da je osjetno manji broj korisnika, dođe na isto, zar ne?
2025 02 04
Boxnow nije baš pouzdan, piše se o nestancima, zamjenama... Tisak u ove 4 godine što šopingiram nije nikad zakazao.
2025 02 04
I meni se teško rastati od krpica, ali kad stvaarno ne ide... uglavnom prodajem, a stvarnih upita uopće nema. Odnedavno sam paralelno i na Vintedu ( ime: meine_closet ). tamo barem ne stoji sve kao ovdje. Do sad nisam imala niti jedno loše iskustvo, a prodaja je bilo. Isto bih rekla da su svi zatrpani sa svime pa nemaju više toliko potrebe za stalnom kupovinom
2025 02 06
Prodaja ide sporije jer se tržište stalno mijenja. Puno je oglasnika i korisnici imaju račun na svakom, a zapravo je ponuda svuda ista. Vinted ima drugačiji algoritam pa je u početku bilo puno prodaja, ali tu u igru sad ulazi ona granica od 30 kupnji ili 2000 eura u godinu dana. To je nova eu odredba i mi ćemo joj se isto morati prilagoditi kao i vinted i njuškalo. Na kraju godine su po toj eu odredbi operateri stranica dužni poreznoj prijaviti sve koji su prekoračili navedenu granicu. Transakcije se prate prema zaštiti kupca - na vintedu se broji svaka transakcija jer svaki artikl ima zaštitu kupca, a na njuškalu se broje samo transakcije putem zaštite kupca. Mi više nemamo tu opciju i ne možemo pratiti vaše transakcije.
2025 02 06
> sanjaurban: > Box bude poskupio kad se još malo uhoda, kao i Tisak, kao i Eurospin........točno znaju u kojem trenutku treba dignut cijenu! Tako je, zato se prati tržište i cijena ode gore u trenu kad brojevi pokažu da se to može, a korisnici mogu samo jamrati sa strane jer nemaju kvalitetnu zamjensku opciju.
2025 02 06
A, kako će se na krpicama pratiti transakcije? Vjerovatno ćemo svi ići preko trustapa ili kako?
2025 02 06
Trenutni odgovor je nikako jer nemamo više tu opciju. Teoretski bi mogli pratiti prodane artikle, ali nije svaki prodani artikl doista prodan pa to otpada. Nema više opcije Kupi jer nije zaživjela među krpičarkama, tako da smo vratili prijašnje stanje korisničkih dogovora - direktna uplata na račun i međusoban dogovor o dostavi bez našeg posredništva. Izgleda da će tako i ostati : )
2025 02 06
Hajmo mi ostat u nekoj sivoj zoni🤣🤣🤣
2025 02 06
Prvo treba razviti sistem za prikupljanje takvih podataka i nakon toga ga se može provesti. Oduvijek smo skupljali email adrese, a ostale podatke ne. Korisnice nisu ni htjele dijeliti podatke s trustapom iako je to značilo da su profili potvrđeni imenom i prezimenom pa su time i pouzdani. Na vintedu to nije problem i podaci su dijeljeni bez puno pitanja jer su zatraženi od samog starta, a na Krpicama je svaka promjena dočekana negativno pa onda najbolje ne zadirat previše.
2025 02 06
Lijepo, kad se ne mogu pratiti transakcije, svi će se opet vratiti na MK! A to smo i htjeli, sve ide po planu. Kad Poljakinje napokon kupe sve što su mislile, onda će i one stati kupovati..ja neću da me nitko uhodi i broji mi takvu siću od love..čovječe, nek lovaju ove koji su pronevjerili milijune..
2025 02 06
1 2 ... 4 5 6 7 8