Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted pomoc

Pozdrav svima, ima li netko iskustva sa sličnom situacijom? Kupac mi se žalio da je dobio pogrešan artikl, iako sam sigurna da sam poslala točno ono što je naručeno. Vinted još uvijek nije donio odluku – prošao je više od tjedan dana. Pisalo je da kupac ima 72 sata da dostavi dokaze, ali do sada se ništa nije promijenilo, samo piše da će se uskoro javiti. Nažalost, baš taj paket nisam slikala prije slanja, tako da nemam dokaz. Počinjem se pitati je li možda dostavna služba nešto zamijenila, ili me kupac pokušava prevariti i zadržati predmet bez plaćanja. Jeste li vi imali sličnih problema i kako je to na kraju završilo kod vas? Koliko dugo Vinted inače treba da odluči u ovakvim slučajevima?
prije 18 sata
Ne prodajem na Vintedu baš zato što se bojim ovakve situacije, ali jesam kupac. Sve je moguće. Je li Vam kupac poslao fotku paketa s kodom? Tj je li to paket koji ste Vi poslali (ako jest, onda Vas je očito kupac prevario)?
prije 18 sata
> Dana23: > Ne prodajem na Vintedu baš zato što se bojim ovakve situacije, ali jesam kupac. > Sve je moguće. Je li Vam kupac poslao fotku paketa s kodom? Tj je li to paket koji ste Vi poslali (ako jest, onda Vas je očito kupac prevario)? Dobila sam fotku paketa i neke majice,a poslala sam haljinu. Kod za pracanje ne odgovora paketu koji sam ja poslala.
prije 18 sata
Uđite u Vinted Hrvatska grupu na Facebook-u, imate gomilu postova sa takvim problemima i savjetima šta napraviti.
prije 17 sata
Nezgodna situacija... Sretno, nadam se da će dobro završiti za Vas.🤞
prije 17 sata
da, pogotovo ako je slanje paketa van zemlje, već se dešavalo da zamjene pakete i kodove, ali vinted će riješiti samo treba vremena da otkriju sve
prije 16 sata