Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Platnene pelene

Molim Vas informaciju, htjela bi bebi narucit planene pelene zanima me da li promacu?Beba mi ima gljivice, pa bi htjela da su joj sto ugodnije i mekanije zanima me da li su bolje od jednokratnih?
2015 11 13
Gljivama pogoduje vlaga i toplina tak da mislim da je najbolje luftati guzu i suho baš ove platnene mi ne djeluje kao dobro rješenje ja koristim jednokratne.
2015 11 13
isla sam na jedan seminar vezan za te pelene, jako su ih nahvalili medutim kolegova kci ih nosi i ima ogroman osip..ako se odmah ne promjene mozete zamislit sto urin ili stolica napravi kozi [:ljut] jednokratne to upiju, guza prakticki nema kontakt s izlucevinama ni malo..a u ovom slucaju ukoliko vam treba 10 min naprimjer vani ste i trazite prikladno mjesto da previjete dijete, ili ste u gostima ili bilo sto sve to vrijeme djetetovu kozu sve dodiruje i ako vec slucajno ima osip dobije se koma stanje [:tuzan]
2015 11 13
Definitivno jednokratne i to je to! [:smijesi]
2015 11 13
Ja sam ih imala ali ne bih vise. Nisam bila zadovoljna nimalo.
2015 11 13
Bogati, mene samo platnenima previjali pa eto me sta mi fali.
2015 11 13
Ja ti imam i jedne i druge. A što da ti kažem. Sa jednokratnima je ipak puno lakše. Meni ove promoče. Moram ih svaki čas mijenjati. Imam i one kao nepropusne, ali uvjek promoče. Na ove druge, koje nisu nepropusne moraš staviti još nepropusne gačice. Ja to nisam jer mi je to sve onda previše. Ja ih koristim samo preko ljeta kad hoda samo u njima, pa ih je lako i mijenjati svaki čas, a i slatke su. Preko zime ih je teško i osušiti ako nemaš sušilicu... Ja ih imam, dala dosta novaca za njih, ali više je to bio moj hir i želja da probam. Mislim da su dobre u fazi odvikavanja jer dijete osjeti da je mokro i smeta mu, dok u jednokratnima se baš super osjeća i može biti cijeli dan a da ne osjeti mokro na koži.
2015 11 13
Krivo sam napisala dugotrajno se isplate platnene. Nije tema šta kome fali, pa da si i išla u najlonskoj vrećici okolo sumnjam da bi ti nešto falilo.
2015 11 15