Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Strojno odčepljivanje zubnih kanala-pomoć!

Pozz cure, uskoro idem na strojno odčepljivanje zubnih kanala...po prvi put u životu i trta me samo takva!!! Je li neko bio na nečem takvom, kakva su vaša iskustva, boli li to itd? Pomozite... p.s. ako ima neko iz St-a idem u Ćurića u Staro rodilište pa ako tko ima informaciju iz prve ruke. Hvala [:znoji]
2015 11 19
pa nije to wc da se odčepljuje :) To se zove strojna endodoncija. Ne boli, dobiješ lokalnu. Za razliku od ručnog je puno brže gotovo, iako ne znam zašto se tvoj doktor odlučio za (skuplju) strojnu. Edit: bitno je da koristi onu tehniku za koju je stručan :)
2015 11 19
Bila. Bez inekcije ( anestezije ). Bas kod njega. Prezivila. Nista strasno. Toliko su me isprepadali da sam usla kao zombi.. A izasla sa smjeskom. Doktor je legenda. Smirivao me. Cak sam i lizalicu dobila. [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi]
2015 11 19
Anny pretpostavljam da je živac bio već mrtav s obzirom da nije bilo injekcije?
2015 11 19
Nije. Vec mi je rekao da mora tako da vidi do kud mi seze kanal jer su snimke bile premutne nije nista mogao razaznati. Kad je dosao do zivca onda ga je bocnuo onom iglicom da vidi sto je na stvari.. I to me zabolilo al nista strasno..iza tog pokrpao i sad je ko novi..
2015 11 19
Puno vam hvala na informacijama cure. Hanami moram na strojno jer rucno ne ide. Zubarica pokusavala ali kanali su previse zakrivljeni. AnnyRose jesi morala ic vise puta ili je bilo dosta jednom?
2015 11 19