Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Pošta, kradu li možda?

Pozz svima.. Vjerovatno sam na krivo mjesto stavila temu,ako jesam..sory Zanima me kakva iskustva imate sa poštom ?? Prije par mj zagubljena mi 3paketica (koje sam trebala dobit) .Sada opet dva ..ne kuzim.. Zar stvarno kradu????? Radilo se o zamjeni! Bar ako meni ne dođe..sta ga ne vrate osobi koja ga šalje(ako me razumijete).Tamo se svi prave mutavi(da oprostite) kad ih pitate di su nestali!?Pocelo me to bas ljutit!Tiskom nisam bas slala jer jedini koji sam imala nije bio usput i babe su tamo bile nadrkane cim si reko da šaljes nest-pa sam odustala.. Tako da sam sve slala uvijek postom !
2015 12 07
Ne možda nego sigurno...
2015 12 07
Meni nikada ništa nije nestalo poštom šaljem isključivo preporučeno nakon ovih komentara da nestaju stvari, prije sam puno slala obično isto ništa nije nestalo, istina jedna pošiljka je curi u slavoniju putovala 11 dana, pa sad vi recite jel to normalno
2015 12 07
Kradu i gube nenormalno, ali ne baš u tim količinama...Osim ako imaš peh pa baš tvoji imaju strašno ljepljive prstiće. Kad se šalje obično, računaj da su ti šanse 50% da ti dođe. A nemaš ni dokaz da si poslala...ili tisak ili pošta preporučeno.
2015 12 07
Fkt jadno !! Više ocito nije bitno kako se salje nit ista.. Imam sad novi tisak blizu -mislim da cu sad tamo(i da zena koja radi tamo je upola normala nego one baburine). Bas mi bude krivo ..to su cure /žene sa pozitivnim komentarima.. I kod dogovaranja pristupacne i sve .
2015 12 07
ja bih prije rekla da ti paketi nisu niti poslani,jer ja sam poslala na desetke paketića i nikad nisam imala slučaj da nije stigao na odredište
2015 12 07
ma nek ih i 1000 imaju pozitivnih, to se nikad ne zna. A isto tako one ne znaju ni je li kupac primio pa tvrdi da nije kako bi dobio i artikl i povrat novca. Na žalost, ali ima nas svakakvih : / zato radije par kuna više pa da su obje strane sigurne da je to poslano i stiglo.
2015 12 07
Ja sam poslala curi kad smo se mjenjale cijelu veliku kutiju robice i tako isto ona meni, čekale smo pakete 3 tjedna, njezin se njoj na kraju vratio, a moje kutije nema nigdje!
2015 12 07
a što se tiče tiska,može ona biti neznam kako neljubazna i nadrkana,ako ti je to u opisu posla
2015 12 07
Za dva od tih 5 sam 100 posto sigurna da nisu poslani..jer se cure kasnije blokiralo.Jedna je bila sa fejsa dr.ovde. Meni se osobno desilo di sam curi slala bundu i stigla joj je nakon 2tjedna a bilo je preporuceno prioritetno(da brze stigne).
2015 12 07
Zamisli koliko bi putovali da nije bilo prioritetno :D Meni su izgubili preporučeni paket...ali su ga i našli nakon potražnice. Tj. donio ga je poštar da nije cura preuzela pa se meni vratio, ja poslala opet, cura dobila i nakon 2 tjedna mi dolazi doma rješenje iz pošte za potražnicu da ne mogu naći paket i da imam pravo na povratu iznosu od 5 poštarina. Reko vi ste svi ludi i nenormalni, eto :D
2015 12 07
Ne volim slati poštom baš zbog toga što paketi nestaju, dolaze kompletno razderani, četo i polomljeni (makar šaljem u zračnoj koverti).
2015 12 07
Ma užas.. Neugodna iskustva samo zbog debila koji rade tamo :\ Da i nekam sam imala osjecaj da ih je neko odljepivo i ponovo zalijepio .. Samo nisam obracala pozornost dok mi frendica nije pokazala sliku .Kupila je nest sa krpica 3stvari od cure..i cura slikala sve i cak poslala sliku iz poste,zamotan paket,sliku racuna..sve.Da bi na kraju dobila 2stvari a trece nema.Nestala !!
2015 12 07
kradu! meni su ukrali prsten! i ne znam zasto mnogo cura zeli usparati 4-5 kuna, a riskiraju da im paket nikad ne stigne. nikad ne saljem obicno. niti cu.
2015 12 07
iako... da ti je bas 5 paketa nestalo.. barem jedna ili 2 nisu pkaet ni poslale :D
2015 12 07
1 2