Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Pretjerivanje s cijenama opako

Pozdrav:) Moje poruke nisu za svakoga samo da upozorim :D Nije me dugo bile na krpicama i vratila sam se nedavno i opet se prisjetila kako ima super cura i niskih cijena ali i onih JEDNOSTAVNO APSURDNIHHH .. Ne razumjem cijene najobicnijih nosenih majica koje prelaze 60 kn .. A takvih je milijunnn Maloprije gledam majicu velicine xl i na njoj pise teranova i to onaj print iz 2004 dok smo jos nosile te majice jer nas je mater tjerala jer smo ih vjerovatno dobile od sestricne koja ju je nosila jos prije toga haha, Jako volim vidjet vintage odjecu koja je jos nosiva ili neke starije komade odjece koje imaju ono nesto ali sta sve tu ima strasnooo Stari topovi do pupka po 40 kn koje smo svi odavno dali u caritas ili nekom poklonili .. Unatoc tome ima jako puno novih cura koje imaju fantasticnu robu i super cijene koje su me iznenadile, nedavno sam kupila 3 stvari mozda najbolje do sad:) eto, nadam se da se nitko nije uvrijedio a i ako je to je moje licno misljenje koje je takvo:) Ljep pozdrav :)
2015 12 09
da vidimo malo cijene tvoje... I babine cipele... Auuu. Au.
2015 12 09
Ja ne znam koji je smisao ovakvih tema. Ovakvih je tema već bilo milion i svi znaju da neki pretjeruju sa cijenama. Mislite da će ovakve teme išta promjenit? Uostalom, postoji tema za komentiranje cijena.
2015 12 09
Mislim da budem se složila s tobom, ali ono, svatko ima pravo stavi cijenu koju hoće. Stave veću, pa misle, aaae, netko se bude uhvatio i kupio ne znajući što kupuje... Tko ne riskira, ne profitira. :D
2015 12 09
ja novu majicu s etiketom prodajem za 35 i 50kn i opet nitko neće haha :D
2015 12 09
ima svega :)
2015 12 09
Znaci pljuješ tuđe stvari od prije par godina a ti ne prodaješ nista sto je "IN"? (Ajd izuzev dvije stvari) Svasta sebi neki dopuštaju, nažalost.
2015 12 09
Svatko ima svoje mišljenje što je njemu IN ili OUT ipak se o ukusim ne raspravlja, također mi je "no point" tema s obzirom da svaki dan netko otvori istu takvu. Svatko ima svoju cijenu i svatko ima pravo odlučiti po koliko će prodati svoju stvar, ne vidim smisao svaki dan o tome raspravljati, također kako npr. ti za neke stvari kod mene nebi dala ni lipe jer nije tvoj stil ili ti se ne sviđa ili jedan od milijun razloga, tako vjerojatno ne bi ni ja kod tebe ili neka treća osoba neovisno. Svaka roba ima svog kupca, i svaki prodavač ovdje ima inbox pa vjerojatno ukoliko kupac smatra da mu je cijena previsoka a kupio bi može se o istoj dogovoriti na obostrano zadovoljstvo!
2015 12 09
Kaput je doslovno nov jer je nošen možda dva puta...majkomila da nemam usi smijala bi se okolo glave
2015 12 09
Babine cipele..ajme crkla sam od smijeha...Ivana
2015 12 09
"Ja ne znam koji je smisao ovakvih tema. Ovakvih je tema već bilo milion i svi znaju da neki pretjeruju sa cijenama. Mislite da će ovakve teme išta promjenit? Uostalom, postoji tema za komentiranje cijena." A smisao im je da skrenu pažnju na profil :rolleyes:.
2015 12 09
> uniqueangel: > Svatko ima svoje mišljenje što je njemu IN ili OUT ipak se o ukusim ne raspravlja, također mi je "no point" tema s obzirom da svaki dan netko otvori istu takvu. Svatko ima svoju cijenu i svatko ima pravo odlučiti po koliko će prodati svoju stvar, ne vidim smisao svaki dan o tome raspravljati, također kako npr. ti za neke stvari kod mene nebi dala ni lipe jer nije tvoj stil ili ti se ne sviđa ili jedan od milijun razloga, tako vjerojatno ne bi ni ja kod tebe ili neka treća osoba neovisno. Svaka roba ima svog kupca, i svaki prodavač ovdje ima inbox pa vjerojatno ukoliko kupac smatra da mu je cijena previsoka a kupio bi može se o istoj dogovoriti na obostrano zadovoljstvo! sve potpisujem, da ne pišem ponovo :) :)
2015 12 09
hehehe
2015 12 09
Ivana nam je u elementu :)
2015 12 09
Sovy ja volim kad nekog nasmijem:D
2015 12 09
1 2