Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

jako me ljuti....

nađem neki artikl, kontaktiram prodavačicu, sve se dogovaramo lijepo, odgovara na poruke u roku keks, i kad uplatim, nema više odogovora! vidim da su prijavljene, ali ništa, da barem napišu okej, pogledat ću je li uplata sjela, ili nešto... ali ništa, muk po 2-3 dana. to me jako ljuti! kako je kod vas?
2015 12 22
Da, da sve mi je to poznato, ja sam imala onih koje su me piile da im pošto poto pošaljem sliku uplate tj. naloga, kako bi ono bile sigurne da sam platila, a onda što se tiče slanja čekam danima jer im tisak ono nije u blizini!!!!
2015 12 22
Upravo sam u istoj situaciji kao i ti... Kupujem preko Njuškala dio božićnog poklona i čovjek je doslovno kao mutav... Kontaktiram na mob- ništa, kontaktiram na mail- jednom dnevno ako se javi i to moram poslati ujutro da bih poslijepodne dobila odgovor, ukoliko zakasnim uru vremena ode pajdo tko zna gdje s mojim parama. Užasno navlačenje, ok svi mi imamo posla, ali imamo 10s dnevno za jednu poruku ukoliko ih želimo pronaći.
2015 12 22
točno to! pitam se samo kako imaju vremena prije nego uplatimo... a kad dobiju novce, onda im više ništa nije hitno.. :/ ma strašno.
2015 12 22
Točno tako, ima svega, pogotovo ovdje čini mi se!
2015 12 22
kažem ja, svakakvih čuda ovdje na krpama ....
2015 12 22
slična iskustva imam i ja, al najviše šta mi na živce ide je to šta se kakti dogovaramo za zamjene, i sve super, pa onda ona nije sigurna, pa nezna ovo nezna ono...isto tako prijavaljuje se pa ništa od tog, nije da nije mogla ostavit poruku neku....počela sam lagano razmišljat i ostavljat neutralne poruke...kud mi je prodaja u k...zamjena ako me tko pita i ja nešt nađem super možee ali odugovlačenja ma mršš....:D
2015 12 22