Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Seke prevarantice!

Evo i mene u ekipi!:) Zelim upozoriti sve krpicarke na ove 2 sestre koje operiraju sa vise profila i duze vrijeme! Eto bila sam te srece da je, ili ih, nisam nasla na staroj ni sarinoj crnoj listi..a mjesto joj je tamo vec odavno! Naime narucim kosulju i raspitam se detaljno o svemu..boji..stanju..duzini rukava..i nakon sto me onako bez problema izlagala..naravno dobila sam sve..samo ne sto je pisalo i bilo na slikama! Mozda ovu suradnju nebi iznosila javno..ali posto sam naknadno pronasla profile i temu (bilo je jos tema vidim, ali su izbrisane)..odlucila sam da hocu..i da se napokon blokiraju! [:boji]
2015 12 22
za tu sam ggolum pročitala na nekoj temi di ju je cura jedna stavila.ne mogu ju više naći,mislim da je blokirana na forumu i da joj je nick profilzaforum(di je već otvorila par tema kako je sirota prevarena)
2015 12 23
Hvala na upozorenju. Bas sam mislila kupit suknju kod nje. [:ljut]
2015 12 23
Brdo u kakvom je stanju kosulja dosla ?
2015 12 23
Vjerovatno napise nova kad stavlja oglas , onda te stvari nosi i iznosa dok ne proda Očaj ! I nisi jedina takvo sta dobila, ja kupila duksu u odličnom stanju a dosla sva flekava i puna dlaka. Cekam sad korisnicu da javi podatke da joj ju vratim a novce mi je uplatila danas. Barem sam uspjela dogovoriti novce nazad jer duksu ni u ludilu nebi na sebe stavila. Ne razumijem kako neke nemaju stida niti malo ?! Svakome se moze neka manja greška desiti ali kao sto si rekla, neke misle da smo corave pa pokušaju ako prođe, prođe ...
2015 12 23
Leny ma ova namjerno slika da se nista ne vidi..pogledaj joj profil!
2015 12 23
jooj najbolje su mi te,stoji u ormaru pa nisam vidjela kak izgleda aha,moš mislit..znači nosila ju 2 puta,prljavu stavila u ormar i prodala.užas..
2015 12 23
Ma kad sam Majo nasla ovu temu veceras mrak mi pao na oci...pa te se kloniraju bolje od gizma po noci!
2015 12 23
ma napravit će ona novi profil,mislm da joj je stari bio nešto kao trp..nešto tak nekak bzv nešto,negdje ju je cura linkala,ali ne znam više gdje,mislim da čak u onu temu od andree ,ono kad je adminka kti neš počela delat pa smo se svi poveselili i linkali prevarante i trolove,ali ju ne pratim više pa ne mogu naći. isto ko i ona krpicubutik1,2 to je ona kojoj su tatu zvale doma,mislim da ju je ifka blokirala,no isto tako mislim da ima opet novi profil
2015 12 23
Ma da..pitaj Boga koliko ih ta ima!
2015 12 23
treba napraviti printscreen ormara,pa biti na oprezu ako se naiđe na isti artikal,kasnije,obično stave iste slike.
2015 12 23
Sve sam slikala :)..i ovaj i drugi profil..jer vidim da se i tamo prijavljuje.. Btw nisam znala Majo za krpicebutik i block..
2015 12 23
ma nju je ona cura stavila na crnu listu i temu upozorenja otvorila,pa sam vidjela kako se vratila mala... stvarno treba zabraniti balavicama ispod 18 godina prodaju,stvarno treba psihotest prije otvaranja profila.
2015 12 23
I jos koje muljanje..pod br 1. zna da salje stvar koja ne odgovara nicemu iz opisa..pod br.2. jos te nakon videnog uvjerava da si zaista corav i da dobro ne vidis! Najjaca je sa ovim operi i ispeglaj! Jao.. Balavice najvise varaju na krpama izuzev Brke!:)
2015 12 23
ha gle,za neke je brko balavac,šmrkavac 85 godište..(navodno) pa da,kad dobiš neš prljavo ,onda moraš oprati,ono tko je vidio slati čistu robu..
2015 12 23
1 2 3 4