Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

blokirana korisnica

Zanima me dali se moze konunicirati sa blokiranin korsinicima. Nasla sam kod korisnice Lellaena nesto,ali je blokirana pa ne znam jel moze u tom slucaju primati poruke?
2016 02 21
Ovaj profil bi joj trebao ostat u funkciji, nešto se svađaju tamo al ništa ne razumijem.
2016 02 21
Ok.hvala ti.
2016 02 21
Zašto je blokirana??? Ja baš nešto gledala kod nje pa me zanima ke pasa
2016 02 21
radi preprodaje....i to zato jer admin je dobio (dobila) nekoliko dojava u inbox od nekih cura sto su je vidjele kako kupuje robu u textile house i moli prodavacicu da joj ostavi neku robu sa strane...imas na temi 'paznja cure' jucer otvorena
2016 02 21
hehehe samantaa u isto vrijeme smo napisale ;)
2016 02 21
:)
2016 02 21
Ovdje je sve pomanitalo, ne valja kad je skupo, ne valja kad je jeftino, imam dojam da se više gleda tko šta radi, dal mu je cijena ovakva il onakva, ogovara i sl nego što ćemo se podružit, kupit nešto lijepo i jeftino ili prodat isto tako
2016 02 21
imaš pravo Majalike,bitno da se svi prepucavaju,,,,,potpuno se slažem s tobom
2016 02 21
ja sam baš htjela pitati pošto sam više rijetko tu... što se desilo sa nekim korisniama koje imaju 500 i više povratnih da su blokirane.. ta preprodaja kako se navodi ako imate jedan artikl i niste nikoga prevarili ne vidim kao prevaru.. ako vam odgovara cijena i artikl te ga dobijete.. vjerujem da su ljubomorne duše u pitanju i kao što kaže Majalike, ako je skupo ne valja.. isto i kada je obrnuto (puno puta se desi da pitaju za nek moj artikl, što s njim nije u redu) e pa već provjereno.. izgleda da baš nikako ne valja mislim da se treba "baviti" prevaranticama od kojih ne dobivate artikle a uplačujete a ne od cura koje se možda snalaze na gore naveden način no to je moje mišljenje..
2016 02 23
stars606 - bez obzira na naše mišljenje i tu ljubomoru koju svi spominju (reć ću otvoreno da je to kretenizam, da je neko na nekog ode ljubomoran, i te osobe se trebaju liječit jer mi u nekim godinama i situacijama to više zvuči ko paranoidna šizofrenija nego ljubomora) preprodaja u HR i u EU je ilegalna, pa tako i na krpicama. Tu jednostavno nije važno naše mišljenje. Druga je stvar što je preprodaja iz SHS nedokaziva, osim ako nećeš nekog ustalkat. Blokirana je na temelju dojava, promatranja i sl, po adminu.
2016 02 23