Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

All Star tenisice (Made In: China, India, Indonesia, Vietnam) ? Iskustva ?

Danas sam bila u potražnji za starkama. Naime, u svakom dućanu je drugačiji Made In na tenisicama. Naletila sam dns na 4 različite zemlje proizvodnje. Molim vas recite mi svoj iskustva i koje bi ubiti bile najbolje. Hvala :)
2016 03 18
China, naravno..hahahah-)) Šalim se, nemam pojma
2016 03 18
Nema nikakve veze gdje su proizvedene. Converse, kao i svi ostali, gleda da prođe jeftinije. A najjeftinija proizvodnja je u zemljama dalekog istoka. Što ne znači da im je kvaliteta loša (govorimo o originalima iz oficijelnih trgovina). Haljine Roberta Cavalli-a se, npr.šivaju u Bosni. Ne vidim zašto bi one bile različite kvalitete od onih proizvedenih u Milanu.
2016 03 19
Crvene visoke su mi china (preprekvalitetne), bijele (visoke -isto prekvalitetne, niske-užas, raspale se nakon 5 nošenja) i modre taivan- izgubile boju cca mjesec dana (15ak nošenja) tako da su sad sivkasto-narančaste. Mislim da nema veze s tim odakle su :D
2016 03 19
Starke se ne isplati kupovati original. Kvaliteta kopije i originala je identicna. Probala sam dva originala i tri kopije cini mi se. Original je za 300njak kn precijenjen. Aliexpressovska China kvaliteta je sasvim ok.
2016 03 19
> Uljeshura: > Starke se ne isplati kupovati original. Kvaliteta kopije i originala je identicna. Probala sam dva originala i tri kopije cini mi se. Original je za 300njak kn precijenjen. Aliexpressovska China kvaliteta je sasvim ok. Točno tak! I original starke puknu i raspadnu se jako brzo (napukne guma ili se poderu) . Precijenjene su.Oduvijek to tvrdim. S alija sam samo jednom naručila fejkice za kćer, a te su se pak iznutra raspale za 2 tjedna (ona plastična mreža je izvirila). Još su najkvalitetnije one iz Primarka koje se mogu naći za 50 ili 30kn dok su na sejlu. Je, al na njima ne piše "All Star". A to je veliki problem. Nekima. Meni, srećom, nije! :)
2016 03 19
Ja sam bila uzela prosle godine bjele visoke starke od jedne preprodavacice kikach91 tu na krpicama, odlicne su mi, nista mi nije jos puklo na njima i kao original su. Gledala sam na netu kako izgledaju originali...nema razlike :) ovaj profil joj je blokiran ali cini mi se da je bila otvorila jedan na fejsu ali ne mogu ga vise naci...i ja isto mislim da su starke precijenjene, 400 - 500 kn dati za njih, za nase place i za nase prilike je stvarno previse. A isto nakon nekog vremena ti pukne ona guma tamo di se savija stopalo i ofucaju se isto kao i kopije.
2016 03 19
sve točno. starke su precijenjene do bola, a fejk je zbilja iste, ako ne i bolje kvalitete. btw, muž je nedavno u Shoe-Be-Do kupio neke pepe Jeans a la Starke, guma se odlijepila nakon dva nošenja! koma! a mene zeza jer smao marte kupujem. a što se tiče ovih platnenih, nema mi do Borovo Startasica. jeftine, lijepe, kreativne i sasvim ok kvalitete, znam ih nositi i po tri sezone. eto, potičite domau prozvodnju, kupujte startasice!
2016 03 19
Ne znam jesu li prije bile drugačije, ali imam svoje od srednje! Od tada je prošlo nekih 15 godina. :D Ne znam što sve nisu vidjele i prošle. Sad su više samo za uspomenu, premda su nosive. ;)
2016 03 19
Ja ih osobno niti ne nosim jer su mi užasno neudobne..a čula sam i da nisu dobre za stopala..pogotovo ako se djeca idu u njima tjelesni radit il nešto da je to nepametno..više su da glume cipele za svaki dan.. Premda je moja mama iz svojih djeovjačkih dana čuvala jedne original visoke bijele starke koje su imale nekako dolje debelu gumu, baš onako povišenu pa nisu bile uopće neudobne, dapače, amortizirale su prilikom hoda, a da ne govorim da su joj trajale da su doživjele da ih i ja nosim..Stara kvaliteta, ne roba , kupi odmah da pukne da moraš kupit novo, čak nije ni ona guma sastrane pukla nakon godina nošenja..tko zna gdje je to made in???
2016 03 19
Jel se sjećate kad su (original) koštale 160kn? imala sam ih godinama i bile su mi super, sad ih svi nose.. velika potražnja je, veća cijena, a kvaliteta nažalost pada. Zadnje original (i to neke specijalne, uber cool, jeans izdanje) sam platila 400 kn, bile su made in indonesia i raspale su se nakon 3 mj nošenja :| , od tad im se serem na all star converse, i ako se zaželim bilih starki kupim ih u Srbiji za 70kn, and guess what? Traju duže od 3mj.
2016 03 20
Kupis i meni? :o Provizija 30 kn. ;)
2016 03 21
Radi se o tome da je u tim zemljama jeftinija radna snaga,manje su place,zato ih tamo proizvode. Pa zato pisu te razlicite zemlje. Znači svejedno ti je koje ces uzeti.
2016 03 22