Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Molim za informacije

Dobila sam iz HEP-a opomenu za struju pred ovrhu i s rokom plaćanja do 25.3., međutim nisam bila u Zagrebu i tek sam danas to vidjela. Sutra planiram to platiti, no muči me je li ovrha već poslana, koliko vremena protekne od opomene do primanja ovrhe? Hvala.
2016 03 29
Najbolje bi bilo na nađeš broj od HEP-a i nazoveš i raspitaš se. Znam samo da ako ti dođe odluka o ovrsi da imaš 8 dana za uložit žalbu. Sretno!
2016 03 29
Hvala puno, ako netko ima još iskustva, molim Vas podijelite, ako je neugodno, može i u inbox..
2016 03 29
Od danas do sutra se ništa bitno ne može promijeniti. Dakle, najbolje bi bilo sutra najprije platiti, pa s potvrdom otići direktno u HEP i predočiti dokaz o izvršenoj uplati. Ako je i krenuo proces ovrhe, mislim da oni to još mogu stopirati.
2016 03 29
> Butterfly777: > Hvala puno, ako netko ima još iskustva, molim Vas podijelite, ako je neugodno, može i u inbox.. otiđi u finu i daj im svoje podatke oni ce vidjeti odmah da li je sjela nekaa ovrha,u svakom slucaju uplatiti odmah na racun novac da skinu jel svaki mjesec dolaze kamate i na ovrsitelja i fini tako da raste cifra brzinom svjetlosti
2016 04 01
oni po zakonu tebi ne mogu iskljuciti struju cak i da ne placas jer je to osnovno ljudsko pravo, pogotovo ne bez tvog pristanka, potrazi na internetu piše više o tom zakonu..
2016 04 02
> maruska89: > oni po zakonu tebi ne mogu iskljuciti struju cak i da ne placas jer je to osnovno ljudsko pravo, pogotovo ne bez tvog pristanka, potrazi na internetu piše više o tom zakonu.. Iako po zakonu ne bi smjeli ipak to rade ukoliko im se osoba ne odupre.Samo se treba pozvati na članak 216. Kaznenog zakona "Uništenje ili oštećenje javnih naprava".Tko kazneno djelo iz stavka 1., 2., ili 3. ovoga članka počini iz nehaja, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine. Ali mislim da se u ovom slučaju uopće ne radi o isključivanju već je dug poslan na ovrhu i ukoliko je prošao zakonski rok od 8 dana vrlo je vjerovatno da je FINA zablokirala račun,ali valja provjeriti ako su na kratko zametnuli papire
2016 04 03