Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

HITNO TREBAM POMOC

Pa ovako drage krpicarke... ima li koja od vas slender onaj ili da ga je koristila...i jel vam pomogao? Hvala za odgovor
2016 04 01
Ajme. Prepala si me. Mislila sam da ti je pozlilo. Ili da nemaš za kruh i mlijeko, pa vapiš da ti pomognemo. Inače, na tvoje pitanje ne znam odgovor. Tu sam s trolejbusom. :D
2016 04 01
a sto je slender :) ? ja guglala i izbacuje nekog *slender mana* :D
2016 04 01
to je ono za vježbanje na ležeći :) meni nije pomogao. osim što sam dobila osip po koži... nema nauke bez muke, tako ni mišića ni mršavljenja bez vježbanja.
2016 04 01
> IvanaHercegovac: > a sto je slender :) ? ja guglala i izbacuje nekog *slender mana* :D Hahaha...ivana :') :') :') Ja sam isto guglala...pa dobila igricu..
2016 04 01
To vam je kao neki pojas za mrsavljenje. No imam jedno iskustvo gdje doticna krpicarka je mjenjala slender za hrpu mojoh stvari(dobila je airmaxice,kosulju,kistove za sminku) i jos trazo da joj uplatim novac i sad sam skeptipcna jel pojas se prodaje po 200 kn a ona dodatno uz moje stvari trazi 200 kn... zato sam pitala ako netko ima taj pojas da vidimo koliko je uistinu i kostao
2016 04 04
Upisite si Slender Shaped i vidjet cete taj famozni pojas...
2016 04 04
Ne znam kako je zavrsilo to sa slenderom, ali iz iskustva mogu reci da nis od svega toga ne radi. Point is, ne mozes sjedenjem izgorit spek, jer to tako ne ide, tako da ne preporucam bacat pare. Probala ja i slendere, i tablete, i sve one famozne dijete, i na kraju je doslo do toga da ono - jedes malo skidas salo, i ako jos vjezbas uz to, ide :)
2016 04 08
dobila je štošto za taj glupi slender i kako nisam znala uvjerila me je da radi... a dobila je maxice ok ile su nosene al ne iznosene,kosulju,kistove,hlace adidas i nez parfem ja msm.... i jos trazila 200 kn? mislite li i vi da je to puno novca kad ste ga vi koristila?
2016 04 12
Zdravo, Ovo je obavijestiti javnost da gospođa Jane Alison, privatni zajam zajmodavac ima otvori finansijski prilika za sve kojima je potrebna bilo kakve finansijske pomoći. Mi smo dati kredit na 2% kamatne stope za pojedince, firme i kompanije pod vedrim i razumljivo uslovima i stanju. kontaktirajte danas nas na e-mail, tako da možemo vam dati naše uvjete kredita na: ([email protected])
2016 06 18