Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Prevrtljivi muskarci

Jeste li ikada imale situaciju da vam je decko rekao da ga je proslo, da to njemu vise nije to, da ne osjeca sta i prije, a sve se cinilo u redu izmedu vas? Jesu li vam ikada davali glupe razloge za prekid, a nakon toga se vracali, upadali sami sebi u usta i govorili kako im nikad s nijednom nije bilo kao s vama i kako zele da im se vratite? (Nakon sto su se jos malo i iživili i uzivali u solo zivotu :P ) Cisto da vidim kako ste vi izlazile na kraj s takvima i jeste li imali slicna iskustva
2016 04 13
Daj porazgovaraj s "izvozanom i glupom" par tema niže, ne treba svaka otvarat svoju temu -.-
2016 04 13
Sara :') :') :') <3 <3 <3
2016 04 13
okej sorkac :D
2016 04 13
> SaraKedavra: > Daj porazgovaraj s "izvozanom i glupom" par tema niže, ne treba svaka otvarat svoju temu -.- Umjesto da tješiš curu ti tako oštro, tcccc ,:)
2016 04 13
Sta je ovo posljednjih dana? Samo teme o muskarcima....i sad ja ne znam jel udarilo proljece u glavu njima ili nama? :')
2016 04 13
Ja vjerujem u onu dobru staru "tough love" :)
2016 04 13
super tema za lopove "uplatilasam" kalibra. ono, gle, ova se deklarira sama da se da vozat, pa idem ju malo i ja. i tak
2016 04 13
Ako žena želi pričati o vezama daj ju pustite. Ubijete svaku temu koja vama iz xy razloga ne odgovara. Sve uvijek ode off topic, a neki ovdje definitivno plešu na liniji s bullyingom.
2016 04 13
velika rijec, taj bullying. bullyingom se na platformi ovakvog karaktera moze nazvat i peglanje nepoznatih ljudi svojim privatnim zivotom. point, svaka strana ima dvi medalje. no, kako bilo, moje skromno misljenje je da ovdje nije najpametnije pisat kako se das navlacit, vjerujes nekome na rijec i obecanja. u kontekstu kupovina/prodaja/zamjena. nazalost, na to dezurne lopovcine hitro naskakuju. pa kad te ne ide u ljubavi, zar te treba naguzit i u ducanu ovog tipa?..
2016 04 13
Jel otvorila temu na podforumu FORUMI / LJUBAV, OBITELJ, DJECA, PSIHOLOGIJA / RAZVODI, PREKIDI /? što hoćeš? Ne paše ti, makni se.
2016 04 13
gdje sam napisala da meni pase ili ne pase ista i da nesto hocu? ti si ta koja je krenula o bullyingu. a deres se. i dijelis zabrane pristupa temi na forumu. boze tebe. sto je sljedece?
2016 04 13
IoSonoLanaa, ja mislim da se većina našla makar blizu takve situacije. O milijun stvari ovisi kako ćeš reagirati, hoćeš li pružiti drugu priliku, koliko duboko ćeš se osjećati povrijeđenom. Što je tvoj emotivni angažman žešći - ili po narodski - što si ti 'zagrijanija' u toj vezi, to će reakcija biti manje razumska, a više emotivna. Evo, imamo danas temu u kojoj cura priča kako ju je dečko više puta 'natezao', a ona mu ipak svaki put pružala drugu, treću...priliku. Poznajem curu koja je na prvi pokušaj vraćanja nakon ' nije to to i prošlo me' fljasnula dečku šamar i potjerala ga iz života, a sada godinama žali zbog toga. I drugu koja nije fljasnula dečku šamar i sad godinama žali zbog toga (u braku su, imaju troje djece, a on svako malo odlazi, 'traži se', 'živi' i vraća se) Bojim se da tu nema baš apsolutno mudrog rješenja ili savjeta, primjenjivog u svim situacijama :/
2016 04 13
Trebas mu jasno dat do znanja da nikakve pauze ne dolaze u obzir, ako misli da moze bez tebe- PUSTI GA. Ako mu je stvarno stalo, sumnjam da ce otici tek tako. Otici ce jedino ako vidi da moze kako hoce s tobom. Ako to nije to, budi sretna sto ide a ne pravi budalu pd tebe.😊
2016 04 17
Ako želite čitav život provesti s nekim "kao rezerva na klupi",samo im dajte šanse....svaki put kad se odu "tražiti",okolo naokolo.Bolje da se on tuče u glavu što je izgubio,nego vi ,što ste dobile (ko ova ženska iz gitadevi-ne priče).
2016 05 13
1 2