Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Poste restante - pitanje HITNO

Pozdrav cure :) imam pitanje u vezi slanja poste restante. Naime pošto se selim i neću moći primati pisma na svoju adresu znam da postoji mogućnost da mi osoba pošalje to poste restante tj. da to dođe u poštu i da me tamo dočeka. Čitala sam na internetu da je samo jedna pošta u Zagrebu moguća za takav način slanja i to pošta na Branimircu pa me zanima, da li netko ima iskustva sa slanjem i još važnije primanjem pisama ili paketa poslanih putem poste resante? I zanima me da li osoba koja šalje i ja kao primatelj imamo nekih dodatnih troškova s obzirom na takav način slanja? Konkretno me zanima cijena za pisma težine do 50 g. Hvala unaprijed na odgovorima :)
2016 04 15
Ja sam jedno vrijeme prije 2 godine tako dobivala poštu. Pošiljatelj plaća kolko bi i inače platio, a primatelj plaća neku siću, mislim da 2-3 kn. Kolko se sjećam plaća se i svaki dan koji paket ostane nepodignut 0,5 kn.
2016 04 15
pogledaj si na stranici poste sto je poste restante na svakoj posti to imas,odnosno na svakoj posti mozes podici svoje pismo il paket,kosta 2kn koje placa posiljatelj, znaci postarina+poste restante i moras odmah naglasiti primatelj ne placa nista,lezarina je uvijek kad ti paket danima sjedi u posti nepodignut
2016 04 15
a imas i foru preusmjeravanja pisma
2016 04 15
Aha ok, hvala cure :) važno mi je da nije skupa ta nadoplata, ako je tak oko par kuna za pošiljatelja ili primatelja to mi je onda ok :)
2016 04 15