Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Pomoć molim vas, kako skinuti farbu za kosu

Joooj molim vas ako netko zna. Jučer sam farbala frendicu kod mene doma, i farba je pala na tabure, al nije od robe to napravljeno ni ništa takvo, nego je kao neka čvršća plastika, ne znam ni ja šta je to. Kako da to skinem? Tabure je bijeli i vidi se, čudi me da mama od sinoć do danas nije to vidjela. Poludit će ako vidi. Šta da napravim?
2016 05 11
Pokušaj otopinom octa i vode u omjeru 50:50. Lagano krpicom.
2016 05 11
Hmmmm....meni prvo domestos je pao na pamet....on inace izbjeljuje 👍
2016 05 11
domestosom. otopi u lavoru malo domestosa u vodi i briši laganini spužvicom.
2016 05 11
Evo upravo probala, octom ne ide, domestosom isto ništa...Ribam već sat vremena sa svim sredstvima koje imam u kući al ne skida se :( Pa što sam tako sluntava, tako mi i treba. Jedino mi preostaje da uzmem bijeli lak na nokte i prođem po tome da se ne vidi haha jer ako ona ovo vidi popi*dit će. :(
2016 05 11
Ajoj gadna neka farba kad ni nakon domestosa ne silazi.. Možda arf, onaj bijeli tekući? Vanish?
2016 05 11
Pročitala sam krajičkom oka da neke boje skidaju lakom za kosu.:D Kad si već sve probala, probaj i to. :D
2016 05 11
Ma baš ništa ne pomaže. Probala sam arfom, ništa isto. Vanishom nisam jer ga ne koristimo tako da ga ni nemamo u kući. Joooj uvijek moram glupost napraviti. Ne znam stvarno. Idem preć sa bijelim lakom (ionako ga ne koristim) i okrenut ću ga na drugu stranu da ne vidi kad sjedi i to je to. Svejedno hvala svima na pomoći :)
2016 05 11
> RiverNakit: > Pročitala sam krajičkom oka da neke boje skidaju lakom za kosu.:D Kad si već sve probala, probaj i to. :D Idem još i to probati. Pa ću vidjet hoće li biti šta od toga
2016 05 11
Probaj acetonom ili jos bolje razrjeđivačem on isto svakakve boje skida
2016 05 11
Pokušaj acetonom, meni sve skida onaj plavi Afroditin. Prvo negdje na dnu, gdje nije toliko vidljivo ako ne uspiješ
2016 05 11
možda s nekom pastom za zube? (s auta sam skinula tako neke mrljice) ali ako nije otišlo s arfom, vjerojatno neće ni s pastom :/ ili da probaš s onom magičnom spužvicom (ima u dm-u na dijelu kućanstvo/čišćenje)
2016 05 11
Ako ne uspiješ skinuti možda možeš prefarbati sjajnom bijelom bojom u spreju. Ne znam baš da će biti dobro s lakom za nokte :/ Svakako javi ako nešto uspiješ i je li mama primjetila :)
2016 05 11
> arancina: > možda s nekom pastom za zube? (s auta sam skinula tako neke mrljice) ali ako nije otišlo s arfom, vjerojatno neće ni s pastom :/ > ili da probaš s onom magičnom spužvicom (ima u dm-u na dijelu kućanstvo/čišćenje) Da, magična spužvica je super.
2016 05 11
Neće sa lakom za kosu. Acetonom nisam ni probavala jer mi je dojadilo. Odkad sam vidjela to, prije nekih 2 sata, probavala sam sa svime. Ribala sa spužvama, sa krpicama, sa svim tekućinama koje imam, ali ništa od toga eto. I maloprije sam prošla sa lakom za nokte, bitno mi je da se ne vidi crna mrlja iz aviona. Pokrila sam sve sa lakom, ali razlika je u toj nijansi između tog djela gdje je lak i prava boja. Sva sreća pa stoji u kutu do kauča, i okrenula sam ga prema kauču da se ne vidi. Nitko zapravo ni ne sjedi na tome. Zasad ću tako pustiti, jedan drugi dan ću probati još sa acetonom, tom spužvicom ili sprejom kad kupim. Ako uspijem šta, odmah javljam, ako se nekom drugom, ne daj Bože, dogodi nešto slično, da zna kako ukloniti to. Samo mi je sad žao, i bojim se uopće išta drugo probati da ga ne izgrebem ili još više uništim sa nekim sredstvom za čišćenje. Sve u svemu, hvala vam cure puno na pomoći i savjetima :)
2016 05 11
1 2 3