Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Slanje u inozemstvo!

Molila bi pomoć od bilo koga tko je slao običnom kuvertom i i običnim paketom nešto za Srbiju.Naime, zanima me koliko dana treba da pošiljka stigne???????? Unaprijed hvala na pomoći!
2016 07 11
> iskraniba: > Molila bi pomoć od bilo koga tko je slao običnom kuvertom i i običnim paketom nešto za Srbiju.Naime, zanima me koliko dana treba da pošiljka stigne???????? > Unaprijed hvala na pomoći! ja sam htjela poslati i to isto u Srbiju i rekli su mi da izađe skuplje nego slanje poštom i da radije odem na poštu, tako da ne znam koliko treba da stigne, ali poštom je jeftinije definitivno, nisam sigurna koliko su mi na Tisku rekli da je slanje, ali poštom mi je ispalo puno jeftinije.
2016 07 12
> mateasani: > > iskraniba: > > Molila bi pomoć od bilo koga tko je slao običnom kuvertom i i običnim paketom nešto za Srbiju.Naime, zanima me koliko dana treba da pošiljka stigne???????? > > Unaprijed hvala na pomoći! > ja sam htjela poslati i to isto u Srbiju i rekli su mi da izađe skuplje nego slanje poštom i da radije odem na poštu, tako da ne znam koliko treba da stigne, ali poštom je jeftinije definitivno, nisam sigurna koliko su mi na Tisku rekli da je slanje, ali poštom mi je ispalo puno jeftinije. Draga gospođo! Hvala vam na pomoći.Nisam vam se prije mogla javiti jer mi je nešto štekalo sa stranicom.Tnx!
2016 07 17
> iskraniba: > > mateasani: > > > iskraniba: > > > Molila bi pomoć od bilo koga tko je slao običnom kuvertom i i običnim paketom nešto za Srbiju.Naime, zanima me koliko dana treba da pošiljka stigne???????? > > > Unaprijed hvala na pomoći! > > ja sam htjela poslati i to isto u Srbiju i rekli su mi da izađe skuplje nego slanje poštom i da radije odem na poštu, tako da ne znam koliko treba da stigne, ali poštom je jeftinije definitivno, nisam sigurna koliko su mi na Tisku rekli da je slanje, ali poštom mi je ispalo puno jeftinije. > Draga gospođo! > Hvala vam na pomoći.Nisam vam se prije mogla javiti jer mi je nešto štekalo sa stranicom.Tnx! nema na čemu :)
2016 07 17