Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

220V ????????

Zvoni neki dečko danas na vrata, moja mama otvara. Predstavi se on: "Ja sam iz elektroslavonije.. pravimo obračun kod vas, postavljamo nove tarife jeftinije.." Pusti ga moja mama, ovaj stvarno očita sve, objasni fino super sve. Kaže moja mama pa ali jel jeste vi od Elektroslavonije, jer imamo već ugovor s onim hepi-jem, i to joj sad stižu 2. računa i samo jedva čeka da može raskinit, jer joj se zbog 5 kn uštede ne da zezat s duplim računima..Kaže on da da, to vam je to, samo druga tarifa.. Ništa žena potpiše, da napomenem ima 65 godina čorava je na oba oka, i znate kako je to kad uhvate nabrzaka starije ljude i obasipaju ih morem informacija.. Nažalost nisam bila kod kuće da mogu reagirati. I ona meni sad kad sam se vratila kući kaže de Adriana pročitaj ti to malo, meni to nešto sumnjivo kad sam uzela u ruke, jer nigdje na ugovoru ne vidim elektroslavonija nego neki 220V.. I stvarno, nazvali slavoniju, ispostavilo se da se predstavio lažno kao njihov zaposlenik itd itd. Stvarno ne mogu vjerovati čemu takve muljaže ako se pokušavaju probiti na tržište kao ozbijlna firma. Baš kaže mama, pa da je pošteno rekao koja je firma, i sve pa možda bi i prešla kod njih, ovako... Je li prešao tko kod njih :') :')
2016 07 12
Eh da, i još da napomenem, rekao je da će nas telefonski zvati da potvrdimo ugovor, i kad su nazvali rekli smo da nećemo. Je li to sad dovoljno (ako se tko susreo)?.. baš ih sad guglam vidim da su bili i tema provjerenom.. sramotno.. Baš moraš redovno pratiti vijesti da te ovakvi ne bi preveslali
2016 07 12
Molim vas, svi koji imate starije roditelje, bake, djedove i druge članove obitelji, susjede, prijatelje... Upozorite ih da ništa nikome ne potpisuju na vratima. Neka uzmu kontakt agenta, letke i nazovu vas da o tome porazgovarate... Nijedna takva prilika neće pobjeći da se ugovor ne može sklopiti i naknadno.
2016 07 12
sjećam se da je bilo na provjerenom da... lovili su uglavnom dobrohotne starce koji su vjerovali da će manje plaćati pa su nagrabusili. izgleda da se slegla prašina oko tog slučaja pa su opet krenuli haračiti :@
2016 07 12
.. još jedna sitnica koje sam se sjetila da je mama spomenila što je rekao. "evo i vaša susjeda 'ta i ta' je prešla upravo kod nas".. inaće 'ta i ta' je u staračkom domu već godinu dana, a stan trenutno zjapi prazan.. Kakvi izvještačeni lažovi.
2016 07 12
Što je Hanami rekla, pri raskidu obavezno imati pisani trag. Evo, priča nije elektro-đir, ali starijoj susjedi su uspjeli prodati parni čistač za 23 k kuna. Sirota slabo vidi, blago je senilna i potpisala je papir na kojem se obavezuje otplaćivati to čudo u ratama, od kojih je jedna veća od iznosa njezine penzijice. Onda je obitelj došla kući, vidjela "svemirski brod" i papir pa je krenulo zvanje firmi, šefova, prijetnje tužbama i tako. Da ne spominjem da mi agenti HT-a uredno nasrću na oca. Srećom, stari je tvrd orah :)
2016 07 12
bili su i kod moje bake -koja također zivi sama i ona jadna naravno potpisala,kad joj je obecao brda i doline, mi smo iduci dan poslali prigovor i njene podatke na tu adresu jer se na telefon nisu javili i nakoon mj dana su javili da je ugovor raskinut..
2016 07 13
Aaaajooooj muževi brat je isto tako nasjeo na 220v, došla dva klipana, popili mu rakiju i uvalili ugovor. To je bilo u 4.mjesecu. Otad su ga 2put isključili jer vazda kao nešto duguje. Kad ja nazovem, kao sve ok, i opet pošalju dug i nalog elektroslavoniji. Na kraju sam ih išla prijaviti društvu potrošač. Grozni su, baš teška svinjarija od firme
2016 07 14