Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Kosaaaaaaa

Bok, zanima me koja je razlika u cijeni kada se rade pramenovi (ombre) i kada se cijela kosa boji preljevom u tamnu? :) Imala sam do sada neki ombre, samo vrhovi svijetliji postignuto s pramenovima a sada bih htjela tamno smeđu kosu (cijelu) s preljevom... Koliko traje preljev kod frizerke? Čula sam da dva mjeseca i onda se boja s pranjem stopi s prirodnom tako da se nema problem s izrastom, a pošto ionako imam blajh na vrhovima kose, to bi se vjerojatno vratilo na tu boju koju sad imam s pranjem ili sam krivo informirana? :D Hvala na odgovorima, ugodnu večer: <3 <3
2016 07 15
Preljev traje ovisno o tkme koliko cesto se pere kosa... uz pranje dvaput tjedno meni traje malo vise od mjesec dana...preljev se postepeno ispire i vraca na prirodnh boju, nema izrasta i slicno... drzi se puno krace nego farba, 15/20 minuta i kosta manje :)
2016 07 15
Supeer, takav odgovor sam trebala :) strah me izrasta a i sviđa mi se trenutna boja ali želim malo promjene, super će onda to biti. Imam jako dugu i ravnu kosu pa se nadam da neće skupo izaći haha :) Ja kosu perem svakih 6 dana jer se uopće ne masti tako da će možda i duže trajati, odlično :) Hvala puno!
2016 07 15