Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

puderi preporuka :)

Cure drage, potamnila sam i sada trazim odgovarajuci puder. Moj favorit je Mac studio fix nc30 ljeti no sad je prezut i svjetal pomalo. Pitam se sto bih mogla pogledati/probati da traje i da postoji ok nijansa ne zuta niti roza? Pozeljno laganije od sf-a. Svi brandovi dolaze u obzir a ja cu probati naci akciju ,:) Bilo bi super da je dewy ali iskustvo me uci da ne traju dugo kao mat..Koža mi je normalna, mozda cak suha povremeno kad je sunce i voda,vjetar osusi..trudila sam se, al me vjetar zeznuo ,:(
2016 07 19
Ja sam ostala bez svog redovnog pudra koji koristim (Manic Panic) prije tjedan dva, pa sam odjurila u Bipu i tamo kupila Catrice puder i super mi je bio, imaju više nijansi pa si moraš isprobati koja tebi odgovara najbolje :D Ima onak mat efekt nakon kaj se malo osuši i fakat lijepo miriši :")
2016 07 19
Meni je bio super Bourjois 123 Perfect liquid foundation, super prekriva a nije mi bio nimalo tezak na licu, nisam osjecala da mi je faca ljepljiva kako zna biti sa nekim drugim tekucim puderima. Nije mat tako da ti nece isusiti kozu, moglo bi se reci da je dewy ali ne onako masno i napadno. Ja bi ti preporucila barem da stavis malo onog testera negdje na kozu pa vidis kakav je, al meni je bio odlican, po opisu bas ovakav kakvog trazis.
2016 07 20
Ja sam također trazila tamniji puder jer naravno ljeti uvijek isti problem :D Inače se ne šminkam puno tako da nisam ni htijela izdvajati veliku svotu novca za nešto što ce mi realno trajati povremeno naredna dva mjeseca tako da sam našla od essence-a matt puder, pakiranje kao u staklenoj posudici najtamnija nijansa mislim da je 03, ali nisam 100% sigurna i meni je ooodličan, to stvarno i ovisi o tipu kože tako da najbolje probat. Mene bilo strah da mi se ne naprave bas te nijanse roze ili neke prepečene face,al na kraju mi je samo izjednačilo boju i ne izgleda prenapadno i izgoreno. i dođe 29 kuna.
2016 07 20
L'oreal infallible matte, ja konkretno ne stavljam pudere, ali prijateljica koja baš ima problematičnu kožu koja je usto i mješovita te se brzo masti (pogotovo sad preko ljeta) jer isprobala taj novi L'oreal. Kaže da ga je imala više od 10 sati u komadu bez da joj se koža zamastila i onako nabrala od pudera. Jednostavno je ostalo onako kako ga je stavila. Probaj!
2016 07 20
Gea, hvala al nikako, mrljavo mi lice s njim, nisam mogla nanijeti ravnomjerno da me ubijes ,:( bar je tako izgledalo. Prosle god.u 8.mj sam ga kupila u Mulleru, postojalo je 4 nijanse, ja sam uzela Beige founce-Dark beige i katastrofa :| Moguce da podloga nije bila ok, ali nebi ga vise kupila.. Slusam dalje :) Sve ih namjeravam probati, dok me tete ne istjeraju :D hvala svima :)
2016 07 20
sonja, da, s njim treba brzo radit i po dijelovima nanosit jer se brzo suši. Pogledaj Estee Lauder Double wear light, YSL Fusion Ink, Lancome teint idole, Armani lasting silk, Kanebo velvet fluid. A probaj i Vichy ideal soleil BB kremu, imala sam je prošle godine umjesto tamnijeg pudera i dobra je, vodootporna je.
2016 07 20