Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Kupovanje nošene OBUĆE preko krpica

Pozdrav curke! Unaprijed se ispričavam ako negdje postoji već ovakva tema, ali me jako zanima jeste li sklone kupovanju obuće preko krpica? Mislim na nošenu obuću. Za? Protiv? Zašto? Koja pitanja bi bilo dobro postaviti prilikom takve kupnje?
2016 07 29
Gaziste, i dodatne slike prioritetno, i naravno da li ima ikakva ostecenja, znaju lagat ali eto u slucaju primitka ostecenog paketa prodavac snosi krivnju
2016 07 29
Pa po meni nije zgodno kupovati krute cipele koje se oblikuju po nečijoj nozi ili ako netko hoda ukrivo pa deformira cipelu.
2016 07 29
da...kada se cipele malo ugaze manje zuljaju i ponekad je moj broj premalog kalupa, a veci broj je prevelik, pa malo ugazene cipele znaci da su taman za tih pola broja vece i u trgovini ponekad vise mi odgovaraju isprobavane cipele, ali to najvise ovisi od kalupa... inace uvijek bi me negdje nazuljale nove neugazene cipele, pa taman to bile najmekse i najudobnije tenisice negdje bi neki rub ili sav zuljao
2016 07 29
Sve ovisi u kakvom su stanju, tj. tko ih je nosio. Zna se povoljno nac kvalitetnih,ocuvanih i skupo placenih cipela koje su u super stanju. Ja osobno nisam kupovala,ali su kupovali od mene. Inace imam puno cipela koje nosim jako malo pa mi kasnije samo smetaju. Al ako bi vidila neke cipele koje mi se svidaju da su u odlicnom stanju i povoljnije nego u ducanu, zasto ne. Ponavljam, sve ovisi tko ih je i kako nosio
2016 07 29
> nefertiti111: > Sve ovisi u kakvom su stanju, tj. tko ih je nosio. Zna se povoljno nac kvalitetnih,ocuvanih i skupo placenih cipela koje su u super stanju. Ja osobno nisam kupovala,ali su kupovali od mene. Inace imam puno cipela koje nosim jako malo pa mi kasnije samo smetaju. Al ako bi vidila neke cipele koje mi se svidaju da su u odlicnom stanju i povoljnije nego u ducanu, zasto ne. Ponavljam, sve ovisi tko ih je i kako nosio Potpisujem! :)
2016 07 29
Kupila sam jednom i pozalila. U uzasnim stanju sam dobila. Prodavac mudro odigrao ja sam vise paznje drugim stvarima pridodavala i dobila katastrofu. Ponovno bi kupila ali s puno vise pazmje, trazila bi vise i detaljnije slike, vise bi paznje obratila na povratne od drugih cura koje su kod iste te kupovale pogotovo obucu i ispitivala za svaku sitnicu. Stvarno ima katastrofa stvari sta prodaju, ali ima i uredne ocuvane malo nosene obuce koju bi svatko pozelio :)
2016 07 29
Za? jeftinije je Protiv? ne znaš kakve su dok ne otvoriš kutiju Kupila sam tu tenisice za tako malo novaca i dobila u neočekivano dobrom stanju,da ne kažem kao nove. Prodala sam isto tako starke i air maxice i koliko znam žene su zadovoljne (barem su mi tako napisale) Baš sam sinoć malo pretraživala tenisice ali sve što mi se sviđa i da je moj broj košta isto kao u trgovini tako da ovaj puta zaobilazim krpe.
2016 07 29
Da u svakom slucaju DA ako se radi o kvalitetnoj obuci koja je malo nosena
2016 07 29
mislim ako je cijena povoljna a ako je kao u ducanu zaobilazim
2016 07 29
...kupila ovdje cizmice i tenisice..super zadovoljna....
2016 07 29
Kupila za kćer alpina čizmice kao nove izrazito povoljno, sebi salonke (samo mi ponekad trebaju), mrvicu krute. Nije lako procijeniti bez probe, ali ja sam vše nego zadovoljna.
2016 07 29
Kupila za kćer alpina čizmice kao nove izrazito povoljno, sebi salonke (samo mi ponekad trebaju), mrvicu krute. Nije lako procijeniti bez probe, ali ja sam vše nego zadovoljna.
2016 07 29
Ja sam kupila jednom tenisice ovdje i pretadovoljna bila. Doslovce nove za malo novaca.
2016 07 29
Sve zavissi od prodavaca, nikad ne znate sto kupujete jer ne moze se konkretno vidjeti sve putem slike, tako da je i to problem...
2016 07 29
1 2