Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

akceleratori tamnjenja

kako teško dobivam neku boju na moru ove godine proučavam neke kremice,marmelade,pekmeze za bolje tamnjenje. Inače sam skroz svijetla ali ima neku laganu podlogu. Plan je prvo nanjeti uobičajenu kremu sa zaštitnim faktorom pa onda neki akcelerator. Naravno, prvo sam gledala neke jeftinije proizvode. Na popis za kupovinu sam tako odabrala Evelin ubrzivač tamnjenja i taman kada sam to napravila pročitam na Evelin fejs stranici da se jedna teta žali da se po povratku sa ljetovanja boja počela neravnomjerno ispirati i da je bila flekava kao da je nanosila kremu za samotamnjenje. Naravno,odmah sam Evelin prekrižila sa popisa. Mene sad zanima da li netko koristi Afroditinu marmeladu?ili možda možete preporučiti nešto što bi bilo ok....Biobaza je plafon koliko bi novaca izdvojila.Da li se sa tim svim ubrzivačima tamnjenja događa taj efekat flekavosti kasnije? I ono što mi je bitno je da se može nanositi i na lice.Nivein se npr. ne smije već postoji poseban za lice. Eto, znači od važnijih kriterija mi je bitno: -da je za cijelo tijelo -da kasnije nisam flekava -cijena -po mogućnosti da ne zafleka sve oko mene
2016 08 01
Ja mogu preporučiti samo svoj balzam jer sam samo njega i probala ,:) Zasad se nitko nije bunio. Inače, svi preparati na prirodnoj bazi (neovisno tko ga radi, proizvodi) mogu na lice. Neujednačenost "ispiranja" moguća je ako se navedena mazala isključivo sa Evelinom koji nema zaštitni faktor. Koža izgori pa se boja guli, uglavnom nejednako. Koliko sam vidjela po forumu, cure su većinom imale pohvale za evelin akcelerator i nitko nije navodio ispiranje boje.
2016 08 01
Ja ti mogu preporučiti Olival pekmez za ubrzano tamnjenje, meni je super, fino miriše, lako se razmazuje, ima učinka... Barem kod mene. Druge nisam koristila pa ne mogu dati usporedbu. Što se tiče mrlja na koži potpisujem ovo što je Nomad rekla, faktor prije svega. Mislim da je cijena oko 70 kn, ali često bude na akciji. Ja sam ga recimo platila 39,90.
2016 08 01
Mene zanima baš suprotno ,:) Potamnila sam pa se želim riješiti toga. Imam do subote vremena haha
2016 08 01
> kroasan: > Mene zanima baš suprotno ,:) Potamnila sam pa se želim riješiti toga. Imam do subote vremena haha Žustri piling ,:)
2016 08 01
Hvale cure tinturu.... Ja sam uvijek rade za home made proizvode
2016 08 01
evo našla na jednoj temi nešto jako zanimljivo...cura koristila Johnson & Johnson baby ulje aloe vera (zeleni čep). Piše da je pocrnila kao nikad. Da nije mogla vjerovati da to ima takav učinak.Mazala nakon izlaska iz mora na mokru kožu.Naravno, ne koristiti samo njega jer nema nikakav faktor ali kaže da je ludilo.Probao netko?
2016 08 01
afroditina marmelada je super:)
2016 08 01
Tinktura balzam od mrkve, meni najbolji do sada! Lako maziv, brzo se upija, ne ostavlja masne tragove, prefinog mirisa...Naravno, zaštitni faktor ispod svakako. Vidim da dosta cura hvali ovaj balzam od NomadOrganic, on mi je idući na popisu kada potrošim zalihe :D Uvijek dajem prednost prirodnoj kozmetici i do sada nisam bila nikada razočarana.
2016 08 02
Balzam od mrkve od tinkture..zakon!! Ja sam stvarno blijeda i teško potamnim ali ovaj balzam je otkriće..nakon tri dana mazanja dobila sam boju kao nakon dva tjedna. Naravno ispod njega obavezno zaštitini faktor. Hrani kožu..divno miriše..100 %prirodno
2016 08 02
Mogu li akceleratori biti korišteni i za solarij?
2021 06 07
Mene zanima koliki vi cure faktor koristite ispod tih mazalica za tamnjenje?
2021 06 09