Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Izgubljen tisak paket

Netko je iz zg 1.8. poslao L paket tiskom u Slavonski Brod... Nekim čudom je taj paket (neoznačen-nema primatelja ni pošiljatelja, ima samo šifru) završio kod mene... Bio je onim plastičnim vrpcama zakačen za moj označen... Provjerom statusa po šifri taj paket je još uvijek u dolasku... U paketu je lot odjeće, molim pridavačicu ili kupca da mi se jave, sutra taj tisak ne radi da odem kod njih....
2016 08 04
Ovo se meni jednom dogodiloo...ajme..srećom je bilo od iste cure koja je slala i meni pa smo pronašli čiji je lako
2016 08 05
Meni se dogodilo da je paket koji sam očekivala završio kod nekog drugog, a tuđi (ali s mojim podacima i pravom šifrom) kod mene. Vratila sam u Tisak i oni su riješili problem. Za nekoliko dana sve je bilo obavljeno i ja sam dobila pravi sadržaj. Nema baš puno izgleda za uspjeh potraga na krpicama. Najbolje je javiti se službi za korisnike u Tisku i prepustiti njima da riješe slučaj.
2016 08 05
Draga najbolje ga vrati u tisak i reci da paket ne pripada tebi. A njima ce se vjerovatno posiljatelj javiti kad skuzi da paket danima ne dolazi kupcu.
2016 08 06
Da... jucer popodne i danas taj tisak nije radio... Valjda cu sutra rijesiti tak paket...pomalo me opsjeda...😃
2016 08 06
😁 Pronadjena vlasnica paketa....
2016 08 06
Kako? Zašto nije bilo ničijeg imena na kutiji? :D
2016 08 06
Na naljepnici nije bilo ni posiljatelja ni primatelja, i taj paket je onom plasticnom vrpcom bio zakacen za moj... Prodavacica je skenirala gornji barcode i izdala meni paket...igrom slucaja meni su stvarno trebala stici dva paketa...medjutim u jednom je bila hrpa robe koja ocito nije moja...pa sam objavila na vise trznica jer taj tisak ne radi popodne ni praznikom.... javila mi se cura kojoj je danima paket u dolasku....ali nije bio ni njezin na kraju....cekale smo da se otvori taj kisk jucer i prodavacica je to rjesila...nasla je i njezin paket... eto tiska....i ljudi koji ne stave podatke?! Ne kuzim ni ja kako je taj paket zaprimljen... To je cijela prica....
2016 08 07
Ja sam jučer došla podići paket, znači na kutiji samo moje ime i prezime, nigdje ni pošiljatelja ni ničega.. ova cura što je slala to je nešto ispunjavala preko interneta.. pojma nemam.. na kutiji ista šifra koju mi je dala.. al ono uplašila sam se šta je sad to.. na kraju sadržaj paketa onaj koji sam i očekivala i sve okej ispalo :)
2016 08 10