Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ginekolog i stomatolog u Zagrebu

Bok cure! Radi preseljenja tražim novog ginekologa i stomatologa u Zagrebu. Na stranici HZZO-a sam našla popis doktora koji primaju pacijente, no svakako bi mi koristile i vaše osobne preporuke :) Tenks :*
2016 08 23
Ovisi u kojem kvartu ćeš živjeti, ako ne odabereš sama oni te ubace u najbliži Dom zdravlja. Svakako se dobro informiraj...ja sam doselila prije godinu dana i otišla u najbliži Dom zdravlja, bilo mi je svejedno kod koga ću i naravno da sam požalila...ginekologica mi je očajna, uopće ne idem kod nje nego radije platim privatnika :/ Googlaj malo, većina doktora ima nekakve povratne informacije po drugim forumima, pa vidi tko je najbolji :)
2016 08 23
ja sam nedavno mijenjala oboje, i toplo preporučam dr. Novaka na Malešnici (ginekologa) i sve stomatologe u DZ Črnomerec.
2016 08 23
Dr. Wahid u Domu zdravlja na Krugama. Ne samo da je lik simpatičan i ljubazan, nego je i sestra zakon. Nakon svih stresova i ginekologa koje sam promijenila, neugodnih likova i živčanih i bezobraznih sestara, ovo mi je takva promjena u pozitivnom smislu da još uvijek ne mogu vjerovati. Frendica mi ga je preporučila. Nisam u tom kvartu nego par kvartova dalje, ali isplati mi se definitivno i nisam zažalila što sam ga odabrala. I na drugim forumima ga hvale.
2016 08 23
Hvala na preporukama! Promijenila bih ih djelomično radi preseljenja (zadnje 3 godine sam u Zagrebu i ne isplati mi se ići 25km kod dotičnih u grad u kojem sam prije živjela), a djelomično radi nezadovoljstva. Treba mi neki stomatolog koji ne štedi na anesteziji :D kod stare doktorice mi se desilo da mi je išla prčkati po zubu bez anestezije zadnji put i hebački je bolilo (još tjedan dana kasnije), a ona mi govori za to vrijeme kak to niš ne boli i kaj izmišljam, a meni suze na oči same od sebe ,:( A ginekologinja kod koje sam prije bila je neodgovorna, naruči me na vađenje krvi idući dan u 6 ujutro, putujem sat i pol iduće jutro da bih stigla u 6 (blaženi bio javni prijevoz), da bi se ispostavilo da je ona zaboravila poslati uputnicu u lokalni dom zdravlja pa me teta na šalteru gledala kao da sam pala s Marsa u šest ujutro... Tako da fala lepa, nije vrijedno.
2016 08 23
Stomatologinja Petra Krhen Antolić u Domu zdravlja na Krugama prima pacijenete i preeeodlična je, na godišnje je do 05.09. sestra je također super, narudžba je preko telefona, sve se možete dogovoriti, preporučila sam ju svima svojim prijateljina i svi su preezadovoljni. Mlada, stručna, preljubazna, hoće raditi i uvjek savjetuje što i kako dalje. :)
2016 08 23