Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Profesionalno sminkanje

Pozdrav cure, Zna li koja od vas gdje sve u Splitu ili Zagrebu mogu ici na tecaj profesionalnog sminkanja i da li je to isplatljivo? Hvala 😉
2016 08 23
Bella make up Lada u Zagrebu za profi sminkanje, odlični su stvarno i prekrasne profeosre imaju
2016 08 23
U Zagrebu imaš Arimed učilište, gore spomenutu Ladu, također dosta cura što su probile drže individualne tečajeve (znam da je Marina Mamić držala), a što se tiče Splita, samo mi Helena Dželalija pada na um. Cura je bolesno dobra. :)
2016 08 23
Meni samo knjiga "Making faces" od Kevina Aucoina pada na pamet :D
2016 08 23
x-) Da....Izgleda prekrasno ali to su ogromne količine šminke. Krajnji rezultati su sve kao svojevrsne maske, nemaš pojma što je ispod zapravo. :D Šala, ništa osobno.
2016 08 23
> Mal(e)a: > U Zagrebu imaš Arimed učilište, gore spomenutu Ladu, također dosta cura što su probile drže individualne tečajeve (znam da je Marina Mamić držala), a što se tiče Splita, samo mi Helena Dželalija pada na um. Cura je bolesno dobra. :) Misliš Photoshop je bolesno dobar? ]:( o:)
2016 08 23
Da da cula sam vec za nju. Jel znas koliko cesto drzi tecajeve? I da li se isplati 😊 > Matejicaa: > Bella make up Lada u Zagrebu za profi sminkanje, odlični su stvarno i prekrasne profeosre imaju
2016 08 23
Nisam nesto impresionirana Arimed učilistem. Pogledat cu Helenu 😉 > Mal(e)a: > U Zagrebu imaš Arimed učilište, gore spomenutu Ladu, također dosta cura što su probile drže individualne tečajeve (znam da je Marina Mamić držala), a što se tiče Splita, samo mi Helena Dželalija pada na um. Cura je bolesno dobra. :)
2016 08 23
> Garavusa: > > Mal(e)a: > > U Zagrebu imaš Arimed učilište, gore spomenutu Ladu, također dosta cura što su probile drže individualne tečajeve (znam da je Marina Mamić držala), a što se tiče Splita, samo mi Helena Dželalija pada na um. Cura je bolesno dobra. :) > Misliš Photoshop je bolesno dobar? ]:( o:) Neću ulaziti u to, skoro sve i jedna cura koja šminka (barem one koje ja pratim preko fejsa - fotošopiraju slike. Pa čak i strane poznate blogerke. Pogledaj Carli Baybel samo...
2016 08 24
> lucijasplit: > Nisam nesto impresionirana Arimed učilistem. Pogledat cu Helenu 😉 > > Mal(e)a: > > U Zagrebu imaš Arimed učilište, gore spomenutu Ladu, također dosta cura što su probile drže individualne tečajeve (znam da je Marina Mamić držala), a što se tiče Splita, samo mi Helena Dželalija pada na um. Cura je bolesno dobra. :) A nisu ni meni nešto, ali mi stalno izbacuje njihovu stranicu na fejsu. Bella drži tečaj za 2.500 kn (cca.)
2016 08 24