Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Poruke neodgovorene

Vec par puta mi se desilo da zelim nesto kupit,posaljem poruku ,vidim da je cura ulogirana i odgovora nema.Onda nakon par dana se jave da su tek "sad"vidile poruku?! Jel se to vama desava?
2016 08 26
Meni nekad bude kvačica da sam ulogirana čim otvorim Chrome, a nisam uopće na krpicama... Ili je to, ili se prodavačici baš ne da i neodgovorna je, a takve izbjegavam u širokom luku. Ako joj se ne da odgovoriti na poruku, upitno je koliko će joj trebati dok se dovuče do pošte/tiska da mi pošalje artikl :D
2016 08 26
Dogada mi se. :/ Nazalost. Zato sam i ostavila javno svoje podatke da me cure mogu direktno kontaktirati da ne bi mislile da ih zavlacim. :/ Iako me je malo prpa bilo, ali eto.
2016 08 26
Meni se par puta dogovorilo da sam poslala upit s namjerom da kupim jer sam stvarno bila zainteresirana i nikad nisam dobila odgovor. Al mene osobno jos vise zivcira kad se netko raspituje za nesto s mog profila, pita za sve moguce mjere i jos mi kaze da se fotkam u tome iz svih kuteva i na kraju nakon toliko poruka se vise ne javlja. A danas dobijem upit za jedan artikl i cura me pita gdje se u Zagrebu mozemo naci, ja joj ponudim dvije razlicite lokacije koje su btw udaljene jedna od druge barem 12 km a ona mi odgovori "ujooooj, nista onda". Mogla me odmah pitati da li joj zelim osobno dostaviti na kucnu adresu, haha!
2016 08 26
Dajte napišite tko ne odgovara..
2016 08 26
Da, dogodilo se i meni par puta ali samo kad sam na krpicama na mobu, koma.😔
2016 08 26
Evo i ja neke ne mogu shvatiti...tri puta šaljem upit za jednu haljinu koju želim kupiti...iz istog smo grada i predlažem da se nađemo ...da ne plaćam poštarinu....ali ni glasa...a vidim po povratnim da prodaje......i kako to shvatiti ?
2016 08 26
> ljeto2012: > Evo i ja neke ne mogu shvatiti...tri puta šaljem upit za jednu haljinu koju želim kupiti...iz istog smo grada i predlažem da se nađemo ...da ne plaćam poštarinu....ali ni glasa...a vidim po povratnim da prodaje......i kako to shvatiti ? Evo za ovo mislim da ne želi otkriti identitet! 🤓
2016 08 26
Ja za jednu haljinu cekam odg.vec par dana...doduse cura je rekla da je do utorka na moru (unazad 10-ak dana),ja sam joj se javila 2 dana nakon sto je dosla s mora,ali jos nisam dobila to sto sam trazila... Onda druga hoce od mene kupiti ogrlicu zadnje smo se cule prije 11 dana,ja poslala podatke,a od nje ni A ni B... Imam jos cca njih 4 koje mi uopce nisu odg.na upit,a logirane su!
2016 08 30
dogodilo mi se dva puta i veoma je iritantno. htjela sam kupiti torbu, poslala poruku i ništa.....čak sam jednu korisnicu čekala duže vrijema da se vrati s ljetovanja, poslala joj poruku prije tjedan dana, odgovorila mi je da se prošli vikend vraća doma i od tad mi se nije javila i mislim da neće - najbolje od svega mi je da joj na profilu stoji da ju neozbiljni kupci koji ne dovršavaju komunikaciju zaobilaze...hahaha....
2016 09 15
da.trenutno se i meni ista stvar događa..pitala mjere.. poslala prvu por prije tjedan dana,pa drugu nakon 3 dana,i evo ništa još.uredno se logira... iz istog smo grada,pa sam i predložila da se možemo nać.. šteta jer mi se stvar bašbaš sviđa,a nije ni skupa.. cura ima čak i dosta povratnih... sad ne znam jel je to chrome direktno logira ili me baš ignorira haha..
2016 09 26
Ova DiagonAlley iz prvoga posta ima nekih stvari koje mi se baš sviđaju. Šeta. :'( :(
2016 10 12
> Ninotchka: > Ova DiagonAlley iz prvoga posta ima nekih stvari koje mi se baš sviđaju. Šeta. :'( :( I meni! Samo par stvari prodala i nestala!
2016 10 13