Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Blokiranje- dvostruki standardi.

Da odmah budem jasna, da ovo mi je trol profil. odnosno imala jesam davno prije profil sa dvadesetak suradnji koje je nadobudni administrator obrisao. sad sam samo na forumu. zanimaju me dvostruki standardi kod blokada. znači cure koje su tu i koje prijavljujete u onu temu od administratora,a imaju otprilike 200 i više povratnih i stare su korisnice ,a imaju krive tagove, slike sa interneta one nisu blokirane,a ove nove šta stave slike sa neta i imaju krive tgove odmah blokada,a vjerovatno se samo vode ovim prije jer kad vide kako ove stare imaju,pa mogu i one valjda si misle. jel to u redu? po čemu je bolja ova sa 200 povratnih od ove nove,osim šta bi ta sa 200 trebala znati da nesmije tko raditi.
2016 09 06
Što se mene tiče sve ih treba blokirati,stare i nove znaju što se ne smije i to uporno rada.Eto svaka ima neku svoju posebnu priču koja to opravdava...
2016 09 06
Da. Uz tagove ih ima poprilicno sa 100, 200 i vise povratnih koje glatko salju poderano, uflekano i iznoseno nasmrt. Oglaseno kao noseno dvaput. Citiram. Tko ima prigovora jos dobije link na tutorial o krpanju rupa i brijanju mucica s ubijenih predmeta.
2016 09 06
slažem se.nije u redu ukoliko se korisnice koje su dulje tu samo upozore,a nove se blokiraju. trebeju biti ista pravila za sve nas. tim više jer "starije" korisnice bi treble znati pravila. ipak su tu dulje, i slažem se sa cipelom, ima puno tema di su korisnice sa cca 800 povratnih ucjenivale ove novije pa su bez negativnih, mada ja ne kužim te nove, pa čega se imaš bojati... čitala sam temu o "rasprodaji", eto ženska ima 2 ili 3 profila ,a navodno je za*ebala curu za sat. rječnik na nivou. samo zbog toga je trebala dobiti blok zauvijek na svim profilima... šteta kaj nismo sve jednake, jednostavno nije pošteno.
2016 09 06
slažem se. još mi je gore kad takve stvari radi stara korisnica nego nova. naravno da bi trebala biti ista pravila za sve.
2016 09 06
> mirnaz: > slažem se. > još mi je gore kad takve stvari radi stara korisnica nego nova. > naravno da bi trebala biti ista pravila za sve. mah, najviše ima starih korisnica kaj to rade,,,ono kaj mi ko može pa ja sam tu od 41.... i prijetnje tipa od moje babe susjeda šunkundjed je bija u partiji,,, alo grow up..... x-) x-)
2016 09 06
Pa evo, nije ni meni jasno zašto su ti profili netaknuti. Bilo bi lijepo da admin obriše oglase koji imaju krive tagove i slike s neta, a njih, vidim, ima masu na prvom profilu. Ako ponovno prekrše pravila, jasna stvar, slijede sankcije. No-brainer.
2016 09 06
Zašto se rade trol profili? Koga se vi bojite? Kakve su to rabote? Moja riječ ima određenu težinu jer uvijek pišem jasno i glasno sa svog profila. Od koga se trebam sakrivati? Jel to zbog straha da od vas više neće nitko ništa kupiti ukoliko nekog prozovete? Budite dosljedne samoj sebi i autentične jer ovakvi pothvati su za pičiće, da prostite, i automatski gube svoj značaj.
2016 09 06
Dunja88 zaslužuje Oscara za glumu, prenemaganje i foliranje.
2016 09 06
> doraos: > Zašto se rade trol profili? Koga se vi bojite? Kakve su to rabote? Moja riječ ima određenu težinu jer uvijek pišem jasno i glasno sa svog profila. Od koga se trebam sakrivati? Jel to zbog straha da od vas više neće nitko ništa kupiti ukoliko nekog prozovete? Budite dosljedne samoj sebi i autentične jer ovakvi pothvati su za pičiće, da prostite, i automatski gube svoj značaj. Svaka čast! potpisujem (Y)
2016 09 06
> doraos: > Zašto se rade trol profili? Koga se vi bojite? Kakve su to rabote? Moja riječ ima određenu težinu jer uvijek pišem jasno i glasno sa svog profila. Od koga se trebam sakrivati? Jel to zbog straha da od vas više neće nitko ništa kupiti ukoliko nekog prozovete? Budite dosljedne samoj sebi i autentične jer ovakvi pothvati su za pičiće, da prostite, i automatski gube svoj značaj. yup, i ta ti je na mjestu!
2016 09 06
> Aadmminkica: > slažem se.nije u redu ukoliko se korisnice koje su dulje tu samo upozore,a nove se blokiraju. > trebeju biti ista pravila za sve nas. > tim više jer "starije" korisnice bi treble znati pravila. > ipak su tu dulje, > i slažem se sa cipelom, ima puno tema di su korisnice sa cca 800 povratnih ucjenivale ove novije pa su bez negativnih, mada ja ne kužim te nove, pa čega se imaš bojati... > čitala sam temu o "rasprodaji", eto ženska ima 2 ili 3 profila ,a navodno je za*ebala curu za sat. > rječnik na nivou. > samo zbog toga je trebala dobiti blok zauvijek na svim profilima... > šteta kaj nismo sve jednake, jednostavno nije pošteno. Jedna, ona najpoznatija po ucjenama, jednim profilom je prodavacici stisnula negativku u kojoj predmete koji su joj stigli opisuje nenosivima po vani i prepunima mucica. Jedan je navodno i flekav. Na drugom, od svojih nekoliko profila, uredno te predmete dalje oglasava za vise para nego ih je platila. Pogadjate, tvrdi da su u odlicnom stanju.
2016 09 06
Pravila MORAJU za sve jednako vrijediti jer su svi hvala bogu pismeni i znaju vrlo dobro što se smije ,a što ne. Ali nažalost krpice su i dalje prepune laznih tagova i slika s neta i evidentno je da se neki profili blokiraju,a neki ne.A sve se to može rijesiti za tili čas,samo da se hoće. ]:( ]:(
2016 09 06
Prepravila je sve oglase jer sam joj na nekoliko tema postavila isto pitanje - zašto krši pravila? Odgovorila mi je nakon ne znam koliko upita da je slučajno fulala tag na samo jednom oglasu i da nije zaslužila blok jer nikad nikog nije prevarila i na kraju bezobrazno pitala "Jel ti to sad ok?". Ne, dušo, nije ok. Kao da je bitna ta stavka jel prevarila ili ne jer se ne blokira samo zbog toga nego i zbog kršenja pravila stranice - što ona sustavno radi unatoč tome što zna napamet sva pravila. Jedna je od starijih članica ovdje, čak od samih početaka. Po meni je to izrazito velika doza bezobrazluka i arogancije. Zato mi to toliko smeta. Da. Smeta. Da sam Admin, blokirala bih ju isključivo iz tog razloga, podmuklog provlačenja, koliko god ona puta prepravljala svoj profil jer je do neki dan opet stavila lažne tagove - svjesno i namjerno!!!
2016 09 06
Ko malo zločesto dijete kad briše čokoladne prste o stolnjak, gleda te i kaže ja neradim ništa :')
2016 09 06
1 2