Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Prodan mi je vec iskoristen bon

Lijep pozdrav, Danas sam kupila bon i u zurbi nisam obracala pozornost na ispravnost jer nisam ni mislila da se ovo moze dogoditi. Zurila sam na vlak jer ne zivim u tom gradu, kad je vlak krenuo pokusala sam ukucati bon, ali on je vec iskoristen i datum na njemu je 16.09.2016., a bon sam kupila danas. Kome se obratiti?
2016 09 21
Ako na njemu nije točan datum jedino što mogu pretpostaviti je da te blagajnica prevarila :/ Jesi li vidjela kada je bon izlazio iz aparata?
2016 09 21
Mislim moguće je da je greška u aparatu, ali ne znam koliko se to često događa
2016 09 21
Jesi probala preko onog besplatnog broja ukucat?
2016 09 21
ne mora biti prevara blagajnice što se datuma tiče, jedino ako ga nije ukucala... dok sam radila u kiosku, dobivaal sam bonove već nakucane i tako se prodavalo , bilo je datuma starih i po mj dana , a sve je štimalo. Lijepo nazovi službu za korisnike , objasni im situaciju i pitaj na koji br je ukucan bon. Trebaš im reći gdje je kupljen bon, serijski br bona itd...
2016 09 21
> NomadOrganic: > ne mora biti prevara blagajnice što se datuma tiče, jedino ako ga nije ukucala... dok sam radila u kiosku, dobivaal sam bonove već nakucane i tako se prodavalo , bilo je datuma starih i po mj dana , a sve je štimalo. > Lijepo nazovi službu za korisnike , objasni im situaciju i pitaj na koji br je ukucan bon. Trebaš im reći gdje je kupljen bon, serijski br bona itd... hah, vidiš, ja odmah na prevaru pomislila ,:)
2016 09 21
haha, ovisi o politici firme i kako se izdaju bonovi. i meni je to bilo čudno , ali i ljudima koji nisu tamo redovito kupovali. Jednom me čak lik optužio da sam mu prodala potrošen bon (stariji datum također) i da mu izvolim dati 5 banki ili novi bon.. ne budi lijena, nazvala službu za korisnike i rekla im u čemu je stvar,. Potvrđeno mi je da je ukucan pa smo se natezali jer mi nisu htjeli reći na koji br je ukucan... Upornost se isplatila i na kraju je dokazano preko službe da je cura od tog lika ipak sebi ukucala bon (za nju je i bio) . E sad... ili su mutavi ili je to bilo APP... to samo oni znaju, ali nisu uspjeli izvući još 5 banki
2016 09 21
zna se desit i po velikim šoping centrima. Jednom prilikom su mi pokušali tako u plodinama uvaliti bon, kao neka blagajnica je krivo ištampala krivi bon od drugog operatera... bome ga nisam htjela uzet nego neka izvoli predamnom ispisati novi iz aparata.. Reko to sebi uzmi ako si sama usrala.. A još je tragičnije što na našim kioscima tu u mjestu se zna vidjeti još uvijek oni bonovi na karticama, znate di ste morali postrugati da vidite broj :') :') :') :')
2016 09 21