Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Molim vas pomoć!

Pozz drage krpicarke! Javila mi se cura za zamjenu,nije imala ni jednu pov.Rekla mi je kako je trudna i da bi joj dobro došla moja robica,(trenerke).Ja sam išla na poštenje i bilo mi ju je zao.Nasla sam kod nje kožnu jaknu,koja je bila navedena kao očuvana i xs.Kad mi je jakna došla nisam ju mogla navući na dr.ruku,koliko je mala,vel.je za djecu od 8-10 god.I ima oštećenje veličine šake.Tražila sam da mi vrati moju robu,ja njoj njenu-nije pristala.Tražila sam barem da mi vrati moju novu torbu,ja njoj jaknu-nije pristala.Ostavila sam joj neg.zbog vas dr.da vas ne prevesla,kao mene.Ona je meni vratila neg.Smeta mi,jer ju nisam zaslužila.Sto sad napraviti? Hvala vam.
2016 10 15
:o
2016 10 15
Što se tiče tvoje negativne, obrati se adminu :) Obrisat će ti negativnu ukoliko je bezrazložna. A korisnicu stavi na crnu listu! Jer ovo je prestrašno!
2016 10 15
Kopije razgovara stavite, jer u povratnim svašta piše.
2016 10 15
Bome! i ja sam sad pročitala povratne, netko laže :) Groovy u pravu ste, kopije razgovora.
2016 10 15
Ponavljam da nigdje nije navela da je jakna oštećena,jer ja ju sigurno nebi uzela-osteceno mi ne treba.Ne govori istinu,zato je odmah artikl izbrisala.
2016 10 15
Poslije je još bilo rasprave,sto nije bitno uopće i nije istina da sam joj prijetila sa mužem.Ako vecina smatra da sam zaslužila tu neg.onda OK.prihvaćam ju.
2016 10 15
1) podatke sve koje imas napisi na crnu listu. 2) link na ovu temu stavi u povratnu. Mislim da se ne da korigirati odgovor na njenu povratnu (nije ni bitno jer ce njena neg tebi bit obrisana) pa preporucam pisanje nove neg s linkom na ovu temu Inace, ta je po "poklanjam" temama vec jezdila upisima o familijama koje zive na dj doplatku a krov im prokisnjava. I otvarala teme o tome kako hitno potrebje trenirke tajice etc. Jos se cudila kako joj teme nestaju. Topli savjet, obzirom da se ovdje vrlo uredno koristi karta bolesti i smrti kamoli trudnoce od strane muljatorica, budite ekstra pazljive upravo s takvim profilima. Pogotovo kad krene kuknjava i zicanje. Ne saljite prve etc.
2016 10 15
Ovo nije normalno. Ja sam u šoku. Rupa na jakni....nevjerojatno da netko to prodaje...pa to je za smeće...
2016 10 15
Negativna kao kupcu i kao prodavaču + link na temu.
2016 10 15
Stavi slobodno ostatak prepiske ovdje. Cisto da dokazes da laze u povratnoj napisanoj tebi.
2016 10 15
Ovo je dječja jakna a ne s ili xxs i da je kojim slučajem i možeš navući, rukavi bi ti bili kratki. Ne znam odakle joj ideja da ovu jaknu prodaje kao jaknu za odraslu osobu. Dakle,lagala je. U oštećenje neću ulaziti, ne znam je li ga navela kako ona tvrdi u tagovima ( koje zbog zara/mango taguša na žalost, nitko ne čita) ali sramotno je ovako potrgano prodavati za ikakav novac. U ovom dijelu razgovora bila si korektna, dalje ne znam, znam da joj ja sama ne bih prijetila porukama ali bi joj definitivno poslala nekog na vrata po moje stvari. Iz principa, zbog laganja.
2016 10 15
Taj humanitarni dio mi je promakao ;) Ali, ništa čudno od ovakvih. Samo sam htjlela reći da je i mene rasp....la i da je ovo stvarno za lupati joj na vrata. Ma što lupati na vrata, preuredila bih joj frizuru brijačem ....A ako te isprovocirala daljnjom komunikacijom, naravno da ti je oprošteno poslije ovakvog bezobrazluka. Btw, jesam ćorava ali ova koža nije ni kuki od kože, čini mi se?
2016 10 15
Ne vidim nista sporno u dolasku na vrata. Ni u obavjestavanju svekolike okoline o tome sto radi. Da je lipa u pitanju. Nekog pak ne bi smetalo da ga budalom rade ni za tisuce eura. Sto je posve ok ak su ti euri njihovi a ne tudji.
2016 10 15
> cipelitza: > 1) podatke sve koje imas napisi na crnu listu. > 2) link na ovu temu stavi u povratnu. Mislim da se ne da korigirati odgovor na njenu povratnu (nije ni bitno jer ce njena neg tebi bit obrisana) pa preporucam pisanje nove neg s linkom na ovu temu > Inace, ta je po "poklanjam" temama vec jezdila upisima o familijama koje zive na dj doplatku a krov im prokisnjava. I otvarala teme o tome kako hitno potrebje trenirke tajice etc. Jos se cudila kako joj teme nestaju. > Topli savjet, obzirom da se ovdje vrlo uredno koristi karta bolesti i smrti kamoli trudnoce od strane muljatorica, budite ekstra pazljive upravo s takvim profilima. Pogotovo kad krene kuknjava i zicanje. Ne saljite prve etc. Hvala ti puno :) Uraditi cu tako.
2016 10 15
1 2 3 4