Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Ima mjesec i više - stranica ne funkcionira ... Ima li nade?

Znači ono što muči vjerovatno 80 posto krpičarki i krpičara. Stranice ne šljakaju kako treba (ne otvara dodatne slike, nemreš stavit u favorite itd.itd.itd.)... Interesira me jesu li admini napravili bilo kaj da to konačno profunkcionira? To traje već puno predugo... I da, svi trikovi su isprobani kaj su admini davali nekim ljudima ali to su sve na kraju gluposti (savjeti gluposti) tak da se nadam nekom konkretnom i ozbiljnom odgovoru admina koji kuži u čemu je problem. Tnx.
2016 10 24
Samo ti nada ostaje. Admin je jedan, zadužena za cijeli kaos od tagova, preprodaje, slika s neta, reklamiranja, nema veze s tehničkim problemima, jedino može proslijedit problem tehničaru..... Tehničar je jedan, negdje u Litvi, nesposoban do bola. Tak da što se prije pomiriš sa situacijom bu ti lakše :)
2016 10 24
Hahahahahaha, ka ta stro fa!!!! Pa većina nas ima probleme, kaj šalje problem po problem ili?
2016 10 24
Koja većina :/ ? Ima nas ne znam koliko hiljada, a svega par cura se javilo s problemom.....
2016 10 24
> gitadevi: > Koja većina :/ ? > Ima nas ne znam koliko hiljada, a svega par cura se javilo s problemom..... Meni preko moba nikad nije proradila stranica :D
2016 10 24
Šta da ti kažem, većini je...... Da se ne shvati pogrešno - nije da 'branim' stranicu ili stanje na njoj, ali se čini da većini sve šljaka solidno, pa se o manjini ne brine jako :/
2016 10 24
> gitadevi: > Koja većina :/ ? > Ima nas ne znam koliko hiljada, a svega par cura se javilo s problemom..... Njih par je otvorilo temu,ostatak skrušeno čeka.Koliko vidim ,a i poznavajući ovu stranicu i sposobnost tehničara-uzalud čekamo :)
2016 10 24
> gitadevi: > Šta da ti kažem, većini je...... > Da se ne shvati pogrešno - nije da 'branim' stranicu ili stanje na njoj, ali se čini da većini sve šljaka solidno, pa se o manjini ne brine jako :/ Mene stvarno više ne dira. :") I da, ako odem na edit, ne vidim si smajliće. :D
2016 10 24
E, zbog smajlića bih digla bunu ]:( :')
2016 10 24
> gitadevi: > E, zbog smajlića bih digla bunu ]:( :') Pokušala sam jednom, sjećaš se? :D
2016 10 24
vidim da unatoč problemima niču novi profili ...ono idem pitat nešta na forum pa otvorim novi ... i tako 8-)
2016 10 24
> smisnamala: > vidim da unatoč problemima niču novi profili ...ono idem pitat nešta na forum pa otvorim novi ... > i tako 8-) Čovjek bi pomislio da je tehničar sjevernokoreanac. Pitaš za bug, ode glava. Čovjek je nesposoban, što jest jest, ali savjeti koje smo i mi i Admin2 dali rade. Znam jer su i meni otklonili probleme. Dakle po pitanju nemogućnosti stavljanja u omiljene - deaktivirati plugin za blok reklama na browseru i/ili odabrati neki drugi s kojim će raditi. Po pitanju neučitavanja slika očistiti kolačiće. Ako ne znaš to napraviti, radije pitaj, umjesto da pljuješ po validnim sugestijama.
2016 10 24
Meni već skoro mjesec dana na Chromeu ne radi listanje slika. Dakle vidim samo prvu, kad kliknem na strelicu za listanje ne događa se ništa. To mi se znalo događati i ranije, no uvijek bi za par dana proradilo, no sad je tako već oko mjesec dana. Ista stvar sa stavljanjem artikla u omiljene, kliknem i ništa se ne događa. Inače mi Chrome ne šteka ni na jednoj drugoj internet stranici, normalno ga koristim. Znam izbrisati povijest i cookiese, to sam napravila, no meni to nažalost ne pomaže. Preko Mozille nemam tih problema tako da trenutno na krpice idem prek nje, no inače uvijek koristim Chrome i to mi je bolji browser. Preko moba (Safari) mi isto normalno radi. Imate još kakav savjet što da napravim da mi krpice normalno prorade na Chromeu?
2016 10 24
QueenB napisala sam - plugin za blok reklama na Chromeu onemogućuje klikanje u omiljene. Tipa Adblock.
2016 10 24
Ana ponovno poklikaj padajuće izbornike za tip artikla. Znači odaberi tipa Obuća pa vrati na Odjeća, pa Košulje ili kaj već, pa će ti delati veličine.
2016 10 24
1 2 3