Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Facebook-artikl dana

Ako netko zna bila bih zahvalna na odgovoru ;) Na koji nacin funkcionira objavljivanje artikla na facebooku? Da li je automatski? I sta ako ne zelim da moj artikl bude objavljen na facebook-u?
2016 10 25
Ne znam princip. Pristupanjem stranici im daješ pravo da objavljuju oglase gdje god žele, ali valjda možeš zamoliti admin da ga makne. Koji je problem s FB-om? Ne zalazim tamo.
2016 10 25
Meni je nakit bio artikl dana kad se vrtio ovdje na naslovnici. Vidjela sam to za nekih mjesec i pol. :D Što hanami kaže, reci adminu. No, znaj da u trenutku stavljanja slika na MK, oni postaju vlasnici tih slika i mogu raditi s njima što ih volja pa i objavljivati na fb-u. Tako da je stvar njihove dobre volje hoće li nešto izbrisati ili ne.
2016 10 25
Da, znam da postaju vlasnici fotografija, nisam imala namjeru tuziti se ;) Nego pitam, mislila sam da mozda mozemo utjecati na to :) Vrti mi se artikl na naslovnoj, a ne zelim da bude na face-u, nije nikakav problem, nego eto cisto ne zelim :) Bude pitala admina iako mislim da je malo glupo da gnjavim s tim :)
2016 10 25
Hajd kad dobiješ odgovor od adminkice napiši tu :) I mene zanima, prošli tjedan je i moj atikl bio artikl dana na faceu, tako me je kupac i našao ovdje. Na faceu ne pratim krpe i išla sam baš škicnuti kad gle fakat je. S tim da artikl mi nije bio na naslovnici niti je imao gro pogleda, štoviše artikl stavljen prošlu zimu
2016 10 25
Pa obrisite artikl tu na mk profilu i podignite ga opet. Bit ce na faceu ali link nece biti ispravan..nece vodit do profila ovdje.
2016 10 25
> zaralexyy: > Hajd kad dobiješ odgovor od adminkice napiši tu :) > I mene zanima, prošli tjedan je i moj atikl bio artikl dana na faceu, tako me je kupac i našao ovdje. Na faceu ne pratim krpe i išla sam baš škicnuti kad gle fakat je. S tim da artikl mi nije bio na naslovnici niti je imao gro pogleda, štoviše artikl stavljen prošlu zimu Zanimljivo, ja sam mislila da idu baš ovi artikli sa naslovnice :D Možda je onda ipak nasumičan odabir, ne znam :D Pitala sam, ako mi odgovori javim vam ;)
2016 10 25
Da li to znači da svi koji imamo artikle na krpicama možemo biti i na Facebooku..artikl dana..tko to određuje?? >:(
2016 10 25
Ja isto :o Nisam pojma imala ? Jel se to direktno preko preko maila? Jel nužna prijava na MK putem fejsa?
2016 10 25
Nema to veze s prijavom preko fejsa. Admin odabire artikl dana i promovira ga na FB. Mislim možda ne odabire, možda se ravna po statistici, to zbilja nemam pojma.
2016 10 25
Hvala na odgovoru.. :")
2016 10 26
Dobila sam odgovor od admina da se moze predloziti artikl koji ce biti objavljen kao artikl dana, pa eto, tko zeli samo posalje link ;) Ja sam malo cudna, pa ja pitam iz razloga jer ne zelim, ali virujem da vas ima koji zelite ;)
2016 10 26
Može li mi netko odgovoriti u čemu je razlika kad se prijavljujete sa face-a?
2017 02 19