Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

E-BAY PROBLEM

Evo mene opet sa ooogromnim problemom. Ovako, pokusaam si naruciti neke stvari sa e baya ali kad ukucam lozinku pise mi ovo :We're sorry, but your account is currently locked. Please contact us. Sta, kako i zasto?
2016 11 03
> Ivona171: > Evo mene opet sa ooogromnim problemom. Ovako, pokusaam si naruciti neke stvari sa e baya ali kad ukucam lozinku pise mi ovo :We're sorry, but your account is currently locked. Please contact us. Sta, kako i zasto? Možda ste krivo ukucali pass ili morate napraviti update. Najbolje kontaktirati korisničku podršku. Meni stalno šalju na mail neke zatjeve da napravim update.
2016 11 03
Hi Ivona Čakanić, It's been more than a year since you last updated your personal info. Keeping your personal info up to date can help better protect your account. Sound like a good idea? All you have to do is go to eBay and take a look at your personal info to confirm that it's still correct. If you updated your personal info recently, please ignore this reminder. Ovo mi je poslano neki dan, ali i dalje nista. A da ne pricam da engleski krpam kraj s krajem pa mi je ovo, buuum haha
2016 11 03
> Ivona171: > Hi Ivona Čakanić, > It's been more than a year since you last updated your personal info. > Keeping your personal info up to date can help better protect your account. > Sound like a good idea? All you have to do is go to eBay and take a look at your personal info to confirm that it's still correct. If you updated your personal info recently, please ignore this reminder. > Ovo mi je poslano neki dan, ali i dalje nista. A da ne pricam da engleski krpam kraj s krajem pa mi je ovo, buuum haha Pa da moraš napravit update profila. Znači idi na profil ako se ne možeš logirati dolje ti pišu mogućnosti pa klikni na nešto. Ili u mailu koji su vam poslali možda ima link pa na to kliknete.
2016 11 03
Probala sam ali pise da sam previse puta pokusala unijeti lozinku, s tim da sam ju izmijenila bae 3 puta i i dalje nista.
2016 11 03
> Ivona171: > Probala sam ali pise da sam previse puta pokusala unijeti lozinku, s tim da sam ju izmijenila bae 3 puta i i dalje nista. Kliknite na link trebao bi biti u mailu koji ste dobili) pa vas autmatski prebaci na stranicu. Ispod isto ima problemi sa logiranjem.
2016 11 03
Probaj guglati, tesko da ce ovdje netko znati odgovor. Ili napravi novi profil. :/
2016 11 04
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija