Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Perilica rublja,pomoc

Pozdrav :) Mozda je neka ima problem, ili zna sto bi moglo biti, pa da vas pitam. Ugl kod pranja, samo šarenog mi se desi, i to ne svaki put da na nekoj odjeći ostane fleka, nešto kao da je zahrđalo.Odjeća sigurno ne pušta boju, jer koristim i maramice, perem na 35-40.. I čudno da se to ne desi na bijelom. Gledali smo da nije neka čarapica ili nešto zaglavilo, ali nema ništa. Pa ako slučajno koja zna.što bi moglo biti, neka napiše. Majstor nam dolazi tek slj tjedan, pa bar da ovdje pokušam, pošto nas ima brdo :)
2016 11 23
Jeste kad "oprali" perilicu? Npr. alkoholini ocat+šalica sode bikarbone pa na 90 praznu perilicu. Možete i kupiti neko sredstvo za tu namjenu no ovo je povoljnije.
2016 11 23
Treba je i prati al cudno da na sarenom samo ostaje..svasta :|
2016 11 23
To se meni dešavalo i to samo na tamnom vešu. Oprala sam perilicu rublja i to dva puta i za sada više nemam tih problema. Imaš na netu točno šta trebaš staviti da se lijepo opere. I obavezno onu posudicu gdje ide prašak i omekšivač svako malo oprati.
2016 11 23
Sienna, hvala na temi jer i mene zanima. Ja svoju perilicu čistim sodom, koristim krpice i sve, ali svejedno mi se povremeno događaju te fleke. I na tamnom i na bijelom, baš kao od hrđe. Ako dođeš do nekog rješenja, javi :)
2016 11 23
Hvala vam, budem probala :)
2016 11 23
Prvo provjerite svoju zicu na kojoj kacite i susite robu. T zica zna da zhrđa. Drugo ako je samo na sarenom rublju onda je zbog dugmati i rajfesusa. Ti metali znaju da pustaju pa se to desava. Trece sigurno treba nekad oprati masinu. A mene zanima zasto mi se malo-malo prave rupice na odjeci? To nikako da prestane a moljaca nemam. Ispada da mi masina kida robu a perem na manjim temp.
2016 11 23
Pregledajte dobro bubanj da nije ostao kakav metalni komad nečega ako se konstantno dešava.mojoj frendici u rupici od bubnja upao cavic valjda iz đepa i točno u onu rupicu
2016 11 23
ako vam je perilica završila s pranjem, i ako veš niste odmah izvadili nego stoji mokar u perilici, pokupit ce i najsitniju hrđu iz bubnja (ako je ima). a bubanj je najbolje prati solnom kiselinom, bar po mom iskustvu
2016 11 25