Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pozdrav svima koliko vas ima

Ej bok curke! Baš je vesela ova stranica :D Pretpostavljam da je stoput otvarana tema, ali ipak može li mi jedna expertna krparica (?jel se tako kaže?)objasniti kako funkcionira plaćanje krpica i primopredaja? I drugo, budući da mi stalno dolaze poruke za zamjenu, je li to uobičajeno, jesu li moje cijene previsoke ili se cure boje nešto kupiti od mene kad nemam palčića? Družimo seee :)
2016 11 30
Hahahhahahahah ;)
2016 11 30
Po mom skromnom mišljenju, cijene ti nisu previsoke! Profil ti je zanimljiv i odmah si stavila dosta stvari, zato i imaš upita za zamjene. Upiti za zamjene su česti, čak i ako staviš u opisu da nisi za to! No, svaki upit je dobar za početak, netko će i kupiti. Cure se boje poslovati s početnicama, ali ipak, krene to nekako!
2016 11 30
I da! Veliki pozdrav i tebi!
2016 11 30
Hvala puno MilaElena :* jel mi mozes jos objasnit kako funkcionira ta primopredaja? Jedna cura mi mooozda nadajmo se nesto kupi, a vidim da nismo iz istog grada, pa da joj znam odmah rec :)
2016 11 30
Pa, ti doneseš robu, ona novce! Primopredaja znači osobnu predaju. Ako misliš slanje- možeš poštom, preporučujem ti preporučenu pošiljku, ili Tiskom! Većina haljina i manjih stvari ti stane u S kutiju, to ti je 15 kn. Daju ti sa ispuniš obrazac i sve ti objasne! > Ana294: > Hvala puno MilaElena :* jel mi mozes jos objasnit kako funkcionira ta primopredaja? Jedna cura mi mooozda nadajmo se nesto kupi, a vidim da nismo iz istog grada, pa da joj znam odmah rec :)
2016 11 30
> MilaElena: > Pa, ti doneseš robu, ona novce! Primopredaja znači osobnu predaju. Ako misliš slanje- možeš poštom, preporučujem ti preporučenu pošiljku, ili Tiskom! Većina haljina i manjih stvari ti stane u S kutiju, to ti je 15 kn. Daju ti sa ispuniš obrazac i sve ti objasne! > > Ana294: > > Hvala puno MilaElena :* jel mi mozes jos objasnit kako funkcionira ta primopredaja? Jedna cura mi mooozda nadajmo se nesto kupi, a vidim da nismo iz istog grada, pa da joj znam odmah rec :) A tako :) Ok, sad valjda sve znam Hvala puno!
2016 12 01
mozda da spustis cijene haljina, pa bi ti išle
2016 12 01
Ja mislim da je profil dovoljno pristupačan sa cijenama artikala, vjerojatnije je da se korisnice boje surađivati s osobom bez povratnih. Budi strpljiva :)
2016 12 01
Hvala curke na savjetima, ma baš sam danas razmišljala, spustit cu jos cijene kad uhvatim vremena pa da raščistim taj ormar :D
2016 12 01
Imaš po meni ok cijene, slažem se da bi možda trebala još mrvicu spustit cijene haljina, pogotovo ako poštarina nije uračunata u cijenu...također mislim da je što konkretniji opis artikla dosta bitan, tipa nošeno ili novo, očuvano ili ima nekih oštećenja, mjere artikla (kod haljina recimo meni barem bitno obujam prsa, struka i bokova, kao i dužina). Sretno ;) :)
2016 12 02