Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Suha koza lica,pomoc

Bok! Imam izrazito suhu kozu lica i zbog suhoce su mi se pocele pojavljivati bore oko ociju, probala sam svakakve masne kreme ali nakon nekog vremena koristenja sve se opet vrati na isto. Dali znate neku dobru kremu da bi mi mogla pomoci oko te suhoce i bora? :)
2016 11 30
First Aid Beauty krema. Ima na Feelunique. Skupa - ovisi o veličini pakiranja izmedu 25- 40 eur.
2016 11 30
Loreal ulje za lice. Natapkaj time lice prije spavanja :)
2016 11 30
Preporučam L'Occitane proizvode, imam godinama problema s kožom na licu i nikada mi nije ništa dugotrajno pomoglo, dok nisam probala njihove preparate, svi do jednog vrijede svake kune...cijene su im visoke, ali kažem stvarno vrijede, što je najbolje vrše dostavu HP-om u roku 24h od narudžbe.
2016 11 30
Masna krema ne mora nužno značiti da će ti hidratizirati lice - može samo "sjediti" na koži, a da ništa dubinski ne radi. Ja sam probala hrpetinu krema (od kojih su čak i neke high-end bile žali bože para), i evo zadnje dvije godine sam savršeno zadovoljna Olivalovom ekstra hidratantnom kremom. Nekih 60-ak kuna u dm-u, savršena vrijednost za novac. A za okoloočno područje odlične su mi Schaebens maskice iz Mullera, dobiješ u jednom pakovanju 4 mala paketića, a cijena prava sitnica, nekih 8-9 kuna. To fino utapkaš u debljem sloju navečer prije spavanja i do jutra se upije i baš dobro hidratizira. Nezahvalno je ustvari davati preporuke kad ne znam koji tip kože imaš, koliko godina i slično... Ali sretno, sve su to metode pokušaja i pogreške ;)
2016 12 01
Koža isto treba hranu, preporučujem ti Elizabet Arden 8 hours cream, slicna je po teksturi kao melem i njezin je best seller, cak i ispucali nos od puhanja tijekom prehlade spasi.. Clinique ti je isto dobra marka, i meni isto jako draga Od Alverde maslac od makadamije, to stavim svako drugo vece kada idem na spavanje, toliko nahrani kozu a ne umasti ju a nije ni skupo..probaj preko noci stavljat kremice da ti koža preko noci upije..te kombinirat naizmjence svaki drugi dan arganovo ulje i kremu koja ti se svidi...i puno vode i zdrave hrane :)
2016 12 01
Preporučam istraorganic dnevnu anti-age kremu, nedavno sam ju otkrila i obožavam je. Cijena joj je 189 kn. Krema je 100% prirodna, guste teksture, ali preeedobro hrani kožu. Spas za ove hladne dane.
2016 12 01
slazem se sa maruska89 - elizabeth arden je stvarno jako kvalitetna. ja imam neurodermitis i svaki put kad mi je jako suho lice, prije spavanja mazem s njom. od tad sam smanjila suhocu lica na minimum
2016 12 01
Tako je, ja imam masnu do mještovitu, i koristim Kiehl's kamilica cleanser, Kiehl's daily reviving oil i First Aid Beauty 5 in 1 kremu, jer sam imala problem da mi je koža dehidrirala, te sam koristila krive proizvode i utukla hrpu novaca u to.
2016 12 01
sve kreme,koje imaju nekakvu vlagu i hidrataciju,preporucujem koristiti vise proizvoda za izrazito suhu kozu
2016 12 01
zaboravi kreme i namazi se kokosovim ili maslinovim uljem
2016 12 01
Probaj Olival kremu od smilja od kada je koristim koza mi se preporodila a imala sam velikih problema sa suhocom i rozaceom zbog stitnjace lice cistim olival micelarnom i koristim kremu za dan i noc cijena pristupacna oko 65kn
2016 12 01