Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Tisak-koverta

Znate li da sada u Tisak-kovertu možete stavljati sve što stane, ne samo dokumente! Rekla mi je Tisak-teta u petak da su promijenili poslovnu politiku u tom dijelu. Ako već znate i ja sam zadnja saznala, ispričavam se i brišem temu!
2016 12 05
Na mom kiosku su i prije stavljali u kuvertu sve sta u nju stane..trudili su se nagurati cak i ono sta objektivno ne stane :")
2016 12 05
Meni je ljetos cura platila 10 kn poštarine za bluzu da joj pošaljem Tisak-kovertom. U kovertu bi stale i dvije takve! Međutim, na 1 kiosku mi nisu htjeli primiti, a na drugom mi je rekla da ne bi smjela, ali ipak hoće!
2016 12 05
Ja htjela poslati sat nedavno jednoj curi, sve lijepo upakirala u pucketavi najlon zalijepila, sve fino malo, nekih 10x8 cm da je sve zajedno bilo, žena ne da da se stavi u kovertu, nego moram u S kutiju, sva sreća da sam zaštitila i da je stiglo u komadu na odredište.. stvarno mi nije jasno.. ona kaže samo dokumenti mogu u kovertu, ostalo u kutije.. meni često stizao nakit i manje stvari tisak kovertom,a moja teta u kiosku uporna s tom S kutijom..
2016 12 05
> IvaNG4910: > Ja htjela poslati sat nedavno jednoj curi, sve lijepo upakirala u pucketavi najlon zalijepila, sve fino malo, nekih 10x8 cm da je sve zajedno bilo, žena ne da da se stavi u kovertu, nego moram u S kutiju, sva sreća da sam zaštitila i da je stiglo u komadu na odredište.. stvarno mi nije jasno.. ona kaže samo dokumenti mogu u kovertu, ostalo u kutije.. meni često stizao nakit i manje stvari tisak kovertom,a moja teta u kiosku uporna s tom S kutijom.. Ni moja teta nije dala staviti u kovertu ništa osim dokumenata........baš ću je pitati danas za ovu promjenu. Hvala na informaciji! :)
2016 12 05
moja isto neda neištaosim dokumenata, užas, a kad prodam neku sitnicu (lančić, sat ili neka bluza) i znam da stane u kovertu, ona hladno odbije svaki puta..
2016 12 05
Dobro, ajmo posložiti stvari - nije užas, nego poslovna politika firme. To što su neke tete dozvoljavale slanje i nečeg drugog osim dokumenata i sl. znači da su radile protiv pravila firme i da su mogle nagrabusiti. Do sada. A od sada, ako je MilaElena ispravno obaviještena (a svi se nadamo da je) je moguće slanje i drugih predmeta, koje nisu isključivo dokumenti, papiri blablatruć...što je opet poslovna politika.
2016 12 05
Uhhh to bi bilo super da možemo tako neke sitnice slat u koverti
2016 12 05
> MilaElena: > Znate li da sada u Tisak-kovertu možete stavljati sve što stane, ne samo dokumente! > Rekla mi je Tisak-teta u petak da su promijenili poslovnu politiku u tom dijelu. > Ako već znate i ja sam zadnja saznala, ispričavam se i brišem temu! Hej, na kojem to tisku daju? Iz istog smo grada..meni bome nikad nisu dali u kovertu ništa osim papira
2016 12 05
Meni je sada to rekla teta iz Tiska Gimnazija Centar- onaj u parku preko puta Gimnazije! Taj ti radi svaki dan samo do 15 sati i ima samo 1 radnica! A teta na Tisku kraj Gradske kavane mi je prije 1 dala, ali rekla da se ne smije!
2016 12 05
> MilaElena: > Meni je sada to rekla teta iz Tiska Gimnazija Centar- onaj u parku preko puta Gimnazije! > Taj ti radi svaki dan samo do 15 sati i ima samo 1 radnica! > A teta na Tisku kraj Gradske kavane mi je prije 1 dala, ali rekla da se ne smije! Bliži su mi ipak Kaufland i onaj kod Spanica..hvala svejedno, dobro je znati :)
2016 12 05
Bas dobra vijest, nekad saljem majcicu koja bi komotno mogla stati u kovertu, al ne.. Moras je strpat u kutiju jer su tete s mog tiska uglavnom gestapovci sto se tog tice ;)
2016 12 05
Da li ste negdje pronašle da piše što se sve smije slati u tisak kovertu? Ja sam tražila da li ima takva informacija na njihovoj stranici, ali nisam pronašla. Ako je već bilo takvo pravilo da se samo nešto smije slati, onda kupac koverte i njihovih usluga treba o tome biti informiran, a ne samo tete na kiosku, od kojih će jedna reći jedno, a jedna drugo. I te tete kao da rade jedna protiv druge. Ona koja dopusti ili se igra protiv pravila ili želi biti ljubaznija pa odmah izvadi kovertu čim netko dođe.
2016 12 05
S obzirom da nema official info, tko ide neka također pita. U svakom slučaju hvala! Korisno nam svima vjerujem. Mene je ženska zadnji put isto špotala kad sam slala u kuverti odjevni predmet. Od tada ne šaljem jer mi je objašnjeno da su kuverte isključivo za slanje dokumenata. Live and learn, pojma nis imala. Moram promijeniti neke opise u oglasima ak je ovak po novom da može sve :)
2016 12 05
Kolko ja znam, ne smije se, ali tete nekad budu susretljive. Ja imam još jednu taktiku - prije nego što predmet odnesem na kiosk, stavim ga u neku staru kuvertu koju imam doma, pa ako me na kiosku pitaju šta je unutra, 'ladno odgovorim da su dokumenti.
2016 12 05
1 2 3
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija